Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy prosti belemenne nácis szerepjátékba?
Szóval szívesen elmennék egy olyan hirdetőhöz aki szőke és beszél németül... Megkérném, hogy öltözzön be vmi szexis náci egyenruhára emlékeztető cuccba (akár fizetném a megcsináltatását) és hogy végig beszéljen hozzám németűl.
Szerintetek ez nem e nagyon gáz? Szerintetek van olyan prosti aki belemenne egy ilyenbe?
Amúgy elitélem a faji diszkriminációt, meg egy csomó szubkultúrát támogatok... De ez vmiért izgat.
Szerintem simán belemegy minden 2.prosti akit megkérsz.
Csak szado-mazó játékba úgy menj bele hogy a csaj ne drogozzon. Mert ha jól tudom David Carradine (kungfu sorozat főszereplője) 2 drogos prosti ölt meg szado-mazó játék közepette
Azért az RL-on kb. Minden 3. Hirdető bejelöli beszélt nyelvnek.
De az ár nem annyira lényeg. Mondjuk hajlandó lennék ezért 2x-4x többet fizetni mint egy átlgos hirdetőnek.
Mondjuk még 1nél sem voltam :D
Nekem még zsidó félrokonaim is vannak, elítélem a nácikat... de kutya legyek, ha nem izgatna ez a dolog engem is :D
Sajnos Hitlerék ezt nagyon jól csinálták annak idején. Olyan Darth Vader birodalmat épített, mai napig elképesztő és lehengerlő egyenruhákkal pl, hogy nem csodálkozok miért volt ekkora hatása a népre.
Egy szó mint száz, egyszer én is kipróbálnám ezt az SS katonatiszt nő jelmezes szőke csajt németül :D Diane Krüger pl...
Biztos,hogy van.Nekem már számolt be egy olyanról,hogy a kuncsaft azt kérte,had vegyen fel egy piros fapapucsot harisnyával,és az örömhölgy tűvel varrja a heréjét...
Megcsinálta,ez volt a kérés,kifizették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!