Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek belemenne a barátnőm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek belemenne a barátnőm?

Figyelt kérdés

Tegnap itt volt a barátnőm és elkeztem simogatni a hasát, belső combját és nem ellenkezett. Csináltam kb. 20 percen keresztűl ezután megkérdeztem, hogy akarja-e, ő erre azt felelte, hogy "nem tudom". Ezután csináltam neki nadrágon keresztűl is egy kicsit :3 de mikor már nyúltam volna be a bugyijába vissza tette a kezem a hasára:( De én csináltam tovább nadrágon keresztűl. Azután jött az a fránya telefon hogy itt az anyukája és mennie kell..

Be volt nedvesedve szerintetek?

Tudom hülyén hangzik a kérdés, de nem szeretném, hogy ne legyen jó neki az első alkalom.

Nem tudom miért nem akarta, pedig megkérdeztem tőle és arra is azt a választ kaptam, hogy "nemtudom"

12.-e körül szokott megjönni neki szóval nem az miatt nem akarta.

Bocsi ha rossz témába soroltam a kérdést. :$

2016. okt. 25. 15:40
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Az nem volt egyértelmű, hogy én csak a kezemmel kényeztetni akartam és semmi mást.
2016. okt. 25. 15:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hány évesek vagytok?

Igen, biztosan benedvesedett, de szerinted nem az zavarta, hogy tudta, hogy ment érte az anyja?

2016. okt. 25. 15:47
 3/16 A kérdező kommentje:
Bocsi! Én írtam rosszul..... Amikor hívta akkor indult az anyukája...
2016. okt. 25. 15:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja azt mondani, hogy akarja legyél kicsit rámensőebb legközelebb, ha megkérdezed elbizonytalanítod inkább csináld. Ha egyértelműen eltol akkor viszont várj még
2016. okt. 25. 16:08
 5/16 Umaku ***** válasza:
Hány évas a kislány....? Szerintem egyértelműen nem akarta...
2016. okt. 25. 16:53
 6/16 Umaku ***** válasza:
* éves pls😅😅
2016. okt. 25. 16:54
 7/16 A kérdező kommentje:

Valami tipp esetleg, hogy miért nem akarhatta?

Hogyan tudnám rávenni?:dd

2016. okt. 25. 17:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem érezte rá késznek magát. Nem kell rávenned sehogy, majd ha ő akarja (és akarni fogja, nyugi), szól.
2016. okt. 25. 18:21
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Majd ha bele egyezett egyértelműen, akkor, addig ne merészeld vagy levágom a heréid.
2016. okt. 25. 20:30
 10/16 anonim ***** válasza:

Tipikus tinilányok. Ők sem tudják mit akarnak... sajnos tinisrác koromban én sem tudtam mit kell ezzel kezdeni.. :( nem is volt sikerem a nőknél.

Határozottan rámenősen kell, eltolja a kezét akkor nem erőlteted. De minden alkalommal akard határozottan. 10.-re már nem fogja eltolni :p

El kell érni, hogy akarja... vetkőzzétek le a tabukat és beszéljetek erről őszintén. De jobb ha tudod TE vagy a férfi, neked kell kezdeményezned!

Nagy baromság a mai hímsovinisztázás meg feminista marhaság. Ezt bizony neked kell elkezdeni.

2016. nov. 1. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!