Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ebbe belemenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebbe belemenne egy örömlány a szabadkai útnál?

Figyelt kérdés

Szeretném, ha végignézné, ahogy kiverem egy kis feles pohárba, közben ő cikizne és gúnyolna a kis méretem miatt, majd mikor beleélveztem a pohárba, akkor megitatná velem a saját ondómat.

Ez beleférne neki?

2016. szept. 11. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak meg ne öld...
2016. szept. 11. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem kötelet is vigyél :D
2016. szept. 11. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Lakásos elöbb bevállalná.
2016. szept. 11. 21:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Plusz pénzért talán.. De ahogy írja az utolsó egy lakáson dolgozó lány hamarabb. Vagy keres fel egy Dominát.. 22 L
2016. szept. 11. 23:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi, de már megoldottam. Nem tette meg, hiába adtam plusz pénzt.

Mikor meglátta, hogy mekkora, kérdezősködni kezdett, hogy miért jó ez nekem, majd ő ajánlotta fel, hogy a megbeszéltek helyett inkább leszop, mert ez nem kicsi (eddig minden nő azt mondta, hogy elég vézna és kicsi ez a jó szexhez).

Majd elkezdett biztatni, hogy ne legyenek gátlásaim a méretem miatt, ő már csak tudja, hogy egyáltalán nincs mit szégyellnem! Aki meg azt mondta, hogy kicsi, az meg szerinte kösse fel magát.

Fura élmény volt, de nagyon meglepett...

Mindenesetre lehet meg kellene próbálnom csajozni, ha már egy örömlány is azt mondja, hogy lehet ezzel jót játszani!

2016. szept. 11. 23:51
 6/6 anonim ***** válasza:
elég beteges a gondolkodásmódod!
2016. szept. 12. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!