Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim! Az örömlányok ügyesebbek, mint az egyszerű nők?
Volt. Én csak egy prostinál kapok dicséretet,hogy milyen jó vagyok a szexben, eddig csak ilyen lánynak sikerült orgazmust okozni.
Meg ők nyögdécseltek és dicsérték hogy milyen szép farkam van mindenki elalál tőle
Az ilyen lányok mindig annyira fel tudnak dobni, hogy utána az élet császárának érzem magam
Ne is értem hogy a barátnőim miért nem értékelik ennyire a szexuális teljesítményem és miért nem buknak egyből a bohócra amikor a prostik szerint olyan kívánatos farkam van,hogy rögtön a szájukba veszik
#3 én nem hiszen ezt
Szerintem az igazat mondják amikor dicsérnek
Csak ők nem olyan szégyenlősek
És én tudom magamról hogy mit tudok nyújtani
Úgy nyalom őket hogy eddig az összes prostinak orgazmusa volt
Pedig azt mondják nem szokott lenni nekik vagy csak nagyon nehezen
De én figyelek a nőre is és ezt ők értékelik, jó egy ilyen nőhöz menni
Nagyon hálásak és nem félnek elmondani, kimutatni hogy milyen jó velem együttlenni
"Ritka, hogy ugyanahhoz a csajhoz visszamenjen az ember"
Te tényleg nem tudsz semmit a prostitúcióról. Minden örömlánynak az a vágya, hogy biztos, visszatérő ügyfelei legyenek, akivel minden problémamentes, már össze is szoknak, stb... Hihetetlen, hogy milyen naivak itt az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!