Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi társaim! Az örömlányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi társaim! Az örömlányok ügyesebbek, mint az egyszerű nők?

Figyelt kérdés
Egyes örömlányok olyan jól tudnak hízelegni meg annyira aranyosak, hogy úgy érzed mintha régóta párkapcsolatban lennétek egymással és olyan élvezetes lesz a szeretkezés. Másnak is volt már hasonló tapasztalata?

2016. júl. 27. 21:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

Volt. Én csak egy prostinál kapok dicséretet,hogy milyen jó vagyok a szexben, eddig csak ilyen lánynak sikerült orgazmust okozni.

Meg ők nyögdécseltek és dicsérték hogy milyen szép farkam van mindenki elalál tőle

Az ilyen lányok mindig annyira fel tudnak dobni, hogy utána az élet császárának érzem magam

Ne is értem hogy a barátnőim miért nem értékelik ennyire a szexuális teljesítményem és miért nem buknak egyből a bohócra amikor a prostik szerint olyan kívánatos farkam van,hogy rögtön a szájukba veszik

2016. júl. 27. 21:52
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Többet nyújtanak kevesebb pénzért.
2016. júl. 27. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ember, neki ez a munkája... Mindenkivel kedvesek, aranyosak, különben a kutya nem menne vissza hozzájuk...
2016. júl. 27. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

#3 én nem hiszen ezt

Szerintem az igazat mondják amikor dicsérnek

Csak ők nem olyan szégyenlősek

És én tudom magamról hogy mit tudok nyújtani

Úgy nyalom őket hogy eddig az összes prostinak orgazmusa volt

Pedig azt mondják nem szokott lenni nekik vagy csak nagyon nehezen

De én figyelek a nőre is és ezt ők értékelik, jó egy ilyen nőhöz menni

Nagyon hálásak és nem félnek elmondani, kimutatni hogy milyen jó velem együttlenni

2016. júl. 27. 22:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon nyitottak, de sok nagyon rosszul csinálja, amit csinál, mármint technikailag. Tudnak ők is rosszul szopni, meg ilyesmik, de nagyon bejön, hogy ennyire nyitottak, és nem félnek kimondnai semmit.
2016. júl. 27. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen ők nagyon jól megtudják játszani magukat, de ez a dolguk.
2016. júl. 27. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt mondják, amit hallani akarsz, ne legyenek illúzióid.
2016. júl. 27. 22:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 te tényleg ennyire naiv vagy?:D Ha fizetsz nekik,nyilván azt fogják mondani,amit hallani akarsz.Az orgazmusokat pedig simán meg lehet játszani.Ez a munkájuk.Nem fognak közben nyavalyogni,ha béna vagy vagy nem jó nekik...
2016. júl. 27. 22:40
 9/11 A kérdező kommentje:
6 és 7, ti már voltatok örömlánynál? A nyögdicsélés és bébizés valóban színészkedés, de azon kívül őszinték. Ritka, hogy ugyanahhoz a csajhoz visszamenjen az ember, ezt ők is tudják, mert azért kedvesek. Jószívűek, na de most ingyen nem dolgozhat senki, ők is meg kell éljenek valamiből.
2016. júl. 27. 22:47
 10/11 anonim ***** válasza:

"Ritka, hogy ugyanahhoz a csajhoz visszamenjen az ember"

Te tényleg nem tudsz semmit a prostitúcióról. Minden örömlánynak az a vágya, hogy biztos, visszatérő ügyfelei legyenek, akivel minden problémamentes, már össze is szoknak, stb... Hihetetlen, hogy milyen naivak itt az emberek.

2016. júl. 27. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!