Kamionosok! Milyen gyakran veszitek igénybe az örömlányok szolgáltatásait?
Ezt miért pont a kamionosoktól kérdezed?
Honnan veszed, hogy a kamionosok között arányaiban többen veszik igénybe az ilyen szolgáltatást, mint bármelyik másik foglalkozást végzők között?
Ráadásul a kérdésed kimondatlanul azt állítja, hogy minden kamionos qrv@zik, ami pedig nyilvánvalóan nem igaz.
Én ha kamionos lennék, tuti igénybe venném.
Ott gubbaszt a kamionban , unatkozik. Persze, hogy lehuznám a spandexet egy jó kis popsiról.
Bár nekem alapból áll a jó fenekű fiatal prostikra.
Azért mindenhol nincsenek prostik, ahol egy kamion megáll, csak ezért meg nem állhat meg, ha éppen kanos és könnyíteni szeretne magán. :D
Amúgy ez tényleg egy közhely lett már, nem hiszem, hogy olyan sok kamionos veszi igénybe ezeket a szolgáltatásokat.
"Amúgy ez tényleg egy közhely lett már, nem hiszem, hogy olyan sok kamionos veszi igénybe ezeket a szolgáltatásokat."
Én meg hiszem. Kezdjük ott, hogy az egyik legerősebb afrodiziákum az otthontól való távollét. (Gondoljunk csak egy osztálykirándulásra.) Aztán folytassuk ott, hogy a kamionos általában fiatal ember, és a tökeit egyfolytában rezegteti a vas. Ráadásul napokig nem lát pinát. Szóval ezek összeadásából nem nehéz kiszámolni a végeredményt.
Sok kamionos egyedülálló. Vagy az lesz idővel.
4-5 hetet távol van aztán 4-5 nap otthon, így milyen kapcsolatot fenntartani hosszútávon?
Megmondom. Olyat, hogy a feleség/barátnő jól él otthon az ő 400 nettójából, szabad estéit meg ki tudja mivel tölti.
Akkor már inkább legyen agglegény amíg kamionozik, heti két prostit dugjon meg a többi pénzt meg tegye félre.
Nincs ebben semmi, van pár kamionos a környezetemben, látom hogy használják ki őket.
Gondolom akkor lehet amikor alkalom nyílik rá.
Mondjuk azt nem tudom, hogy nyugat európában vannak-e prostik a parkolók környékén, én eddig nem láttam.
É, D vagy keletre viszont bőven van kínálat.
Jajj nyünyü, neked erről ez ugrik be?
Már régóta "normális" nőt sem lehet megdugni gumi nélkül nem kuvát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!