Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionosok! Milyen gyakran...

Kamionosok! Milyen gyakran veszitek igénybe az örömlányok szolgáltatásait?

Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 19:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%

Ezt miért pont a kamionosoktól kérdezed?

Honnan veszed, hogy a kamionosok között arányaiban többen veszik igénybe az ilyen szolgáltatást, mint bármelyik másik foglalkozást végzők között?

Ráadásul a kérdésed kimondatlanul azt állítja, hogy minden kamionos qrv@zik, ami pedig nyilvánvalóan nem igaz.

2016. márc. 12. 20:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Azért, mert aki civil, annak külön el kell menni a hölgyekhez, egy kamionoshoz viszont az út menti parkolókban a lányok mennek oda ajánlkozva. Aki nem szokott, az is írhat.
2016. márc. 12. 20:20
 3/13 anonim ***** válasza:
24%

Én ha kamionos lennék, tuti igénybe venném.

Ott gubbaszt a kamionban , unatkozik. Persze, hogy lehuznám a spandexet egy jó kis popsiról.

Bár nekem alapból áll a jó fenekű fiatal prostikra.

2016. márc. 12. 20:37
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

Azért mindenhol nincsenek prostik, ahol egy kamion megáll, csak ezért meg nem állhat meg, ha éppen kanos és könnyíteni szeretne magán. :D

Amúgy ez tényleg egy közhely lett már, nem hiszem, hogy olyan sok kamionos veszi igénybe ezeket a szolgáltatásokat.

2016. márc. 12. 21:58
 5/13 anonim ***** válasza:
85%

"Amúgy ez tényleg egy közhely lett már, nem hiszem, hogy olyan sok kamionos veszi igénybe ezeket a szolgáltatásokat."

Én meg hiszem. Kezdjük ott, hogy az egyik legerősebb afrodiziákum az otthontól való távollét. (Gondoljunk csak egy osztálykirándulásra.) Aztán folytassuk ott, hogy a kamionos általában fiatal ember, és a tökeit egyfolytában rezegteti a vas. Ráadásul napokig nem lát pinát. Szóval ezek összeadásából nem nehéz kiszámolni a végeredményt.

2016. márc. 15. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Sok kamionos egyedülálló. Vagy az lesz idővel.

4-5 hetet távol van aztán 4-5 nap otthon, így milyen kapcsolatot fenntartani hosszútávon?

Megmondom. Olyat, hogy a feleség/barátnő jól él otthon az ő 400 nettójából, szabad estéit meg ki tudja mivel tölti.

Akkor már inkább legyen agglegény amíg kamionozik, heti két prostit dugjon meg a többi pénzt meg tegye félre.

Nincs ebben semmi, van pár kamionos a környezetemben, látom hogy használják ki őket.

2016. márc. 15. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Ja csak nem olyan egyszerű a vezetési és pihenőidőket úgy beosztani, hogy olyan helyen tudj megállni, ahol vannak prostik. Bár aki nagyon akarja az biztos meg tudja oldani. Azt aláírom, hogy 4-5 hét nő nélkül elég flusztrálttá teszi az embert. :D
2016. márc. 15. 13:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Gondolom akkor lehet amikor alkalom nyílik rá.

Mondjuk azt nem tudom, hogy nyugat európában vannak-e prostik a parkolók környékén, én eddig nem láttam.

É, D vagy keletre viszont bőven van kínálat.

2016. márc. 15. 16:53
 9/13 anonim válasza:
91%
Remélem,óvszert használtok!
2016. márc. 15. 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Jajj nyünyü, neked erről ez ugrik be?

Már régóta "normális" nőt sem lehet megdugni gumi nélkül nem kuvát.

2016. márc. 15. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!