Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magyarországon nincsenek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon nincsenek ssbbw partik?

Figyelt kérdés
Olyan összejövetelek,ahol kövér nők és az őket kedvelő pasik jönnek össze.Amerikában rengeteg ilyen van,de állítólag Németországban is rendeznek ilyet.Esetleg olyan szórakozóhelyek,ahol kövér nőkkel lehet ismerkedni.

tegnapelőtt 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik szex oldalon lehet találsz olyat aki szervez de nem hallottam még róla soha, hogy kifejezetten ilyen lenne.

Én ahová jelentkeztem külön kritérium volt a súly és egyéb adottságok.

tegnapelőtt 11:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom lenne-e rá igény.Kövér nőket kedvelő pasik vannak,de,hogy kövér nők ismerkednének-e így? Többnyire gátlásosak.Amerikában bátran,büszkén mutogatják a 200 kg-os nők is a bájaikat.
tegnapelőtt 11:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez jó felvetés, és igény is lenne rá szerintem. Én pl. szivesen részt vennék egy ilyen swingeres orgia partin.

46F

tegnapelőtt 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Tudtommal nincs. S jól látod az okát, aki kövér az nem büszke rá.

#3 vannak olyan swingerek ahol bőven előfordulnak kövér nők (meg van ahol egy sem, mert külső megjelenésre is szűrnek)

tegnapelőtt 13:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Nálunk sajnos szégyen kövérnek lenni....A legnagyobb ilyen parti Las Vegasban van,úgy tudom évente.Láttam videot:200-300 nagyon kövér nő,150-200 kilósak fürdenek,buliznak, táncolnak olyan férfiakkal,akik őket kedvelik.Irigylem ezeket a pasikat.Nálunk ilyen elképzelhetetlen.Talán szűkebb körben.Ha valaki tud ilyenről,kérem jelezze!
tegnapelőtt 15:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Ilyenkor jovok ra hogy mennyire nem vagyunk egyformak. En mar az utolso kommentol is oklendeztem mas meg erre vagyik
tegnapelőtt 16:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Látnád mennyi normál alkatú férfi van a kövér nős partikon.És nem duci nővel,hanem 200-250 kg-os bombázókkal.
tegnapelőtt 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
#7 200 kg-s "bombázó"? S hogy viszik oda, teherautóval? Aki ennyire kórosan túlsúlyos az nem bulizik sehol, már az nehézséget okoz neki hogy az ágytól a fürdőszobáig elvonszolja magát. A lakásukat nem tudják elhagyni, nemhogy bulizni menjenek.
tegnapelőtt 20:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Bárki megnézheti ssbbw vegas party néven van fent a neten.Amúgy volt közel 200 kg-os kedvesem,bejárt dolgozni,főzött,takarított stb.Igaz lassan ment neki.Aki nem tud kimenni a lakásból az már 300 kg körül van.
tegnap 07:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Bbw pool party las vegas.Itt vannak a kövér nők és őket kedvelő férfiak.
tegnap 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!