Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek bordélyházak Magyarországon?
Nincsenek. Legalábbis legálisan.
Mivel a kerítés illegális.
A prostitúció legális, amennyiben otthon, vagy a saját környezetében intézi el a vállalkozó.
Az utcán való üzletszerű kéjelgés pedig szintén illegális, csak vannak türelmizónák.
Egyébként igény egyáltalán lenne e rá?
Szerintem kényelmesebb is és jobban megéri egy prostinak egy lakást bérelni vagy akár megvenni és ott rendelni…
Vagy vállalni, hogy kimegy házhoz, esetleg szállodába.
Ha lenne bordély, ott vagy alkalmazotti fizuért csinálhatnák a dolgaikat, vagy még az is lehet hogy bűnözőhálózatok átvennék az irányítást.
A vendég részéről melyik a jobb?
Ha az interneten 1500 nő közül kiválasztja a számára legjobban tetszőt, olvas értékeléseket és ha úgy van, akkor meglátogatja, vagy ha elmegy egy tömegben, egy olyan helyre ahol nincs akkora diszkréció (mindenki tudja hogy miért megy oda, akár az utcáról is megláthatják) ahol aztán választ 5 lány közül, akikről még csak értékelést sem olvasott?
Ez jó kérdés! Pedig hivatalosan már vagy húsz éve lennie kéne minden nagy városban türelmi zónának. Ez a törvény! Miskolcon van egy ilyen zóna, de kész röhej! A semmi közepén van! Nézzétek meg a riportot a youtuben…
Én, aki egy mozgássérült férfi vagyok abszolút támogatom az ötletet. Mindenki csak nyerne ezzel. Nyerne a szexmunkás aki biztonságos környezetben végzi a munkát. Nyer a kuncsaft mert ő is biztonságosabb környezetben van és tesztelt lánnyal van együtt. És nyerne az állam is hiszen a megfelelő szabályozással sok-sok adó is befolyna….
Csakhát itt Magyarországon kezdeményezni valamit az reménytelen…
Néhányan azt írták hogy vannak bordélyok. Legálisan? Hol? Írd már meg priviben...
#8 -as vagyok.
A türelmi zónák kijelölése is törvény. A rosszlányok.hu is legális.
Tudnék mutatni YouTube csatornát amit egy Las Vegas szexmunkás csinál. Ha Las Vegasban megtudják oldani a törvényi szabályozást, és a világ számos városában, a Magyarok miért töketlenkednek? Töketlenkednek! ÉRTITEK A POÉNT :) Töketlenkednek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!