Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek bordélyházak Magyarországon?
Vannak, csak illegálisak.
Pedig azon országokban, ahol legális, egyértelműen kiderült, hogy előnyösebb, mint a hazai jogrendszer. Mind egészségügyileg, mind jogilag, mind adóügyileg sokkal tisztább, ellenőrizhetőbb körülményeket teremt.
#22. Ez nem igaz.
Németországban még az ilyen helyeken is rengeteg a kényszerített nő.
Még magyarok is vannak…
#23: ahogy Magyarországon lakásokon is.... Ezzel nem cáfoltál semmit.
Mellesleg Németországban is vannak illegális bordélyok, ott fordulnak elő nagyobb számban kényszerítettek. A legális bordélyokat a legtöbb országban ellenőrzik, így sokszor kiszűrik az ilyesmit, míg ahol illegális, erre sokkal kisebb az esély.
Ez olyan mint a holland legális marihuána.
Ugyanazt adják el legálisan mint illegálisan…
A magyar lakásos nők többsége már a maga ura tud lenni és egyébként nagyon sokan adóznak is.
Persze nem akkora összeg után amit tényleg keresnek, de ez is valami…
És nagyon kevés lány dolgozik stricivel…
Nem kellenek harmadik felek ahhoz, hogy ez a dolog normálisan működjön.
Egy bordély nem tud semmit nyújtani a hirdetőknek, kevesebbet keresnek, oda a diszkréció.
Nekik is kényelmesebb egy lakást bérelni és anyagilag egyáltalán nem megterhelő…
Illetve ott a motel és a szálloda is, ahol szintén biztonságban vannak.
A prostik akkor járnak jól, hogyha biztonság tekintetében kizárólag egymásra és a rendőrségre hagyatkoznak.
Mind a strici, mind a bordély csak egy nem kívánt nyűg.
Illetve mint már mondtam, etikailag sem elfogadható ha ebből harmadik fél is nyerészkedik…
Sok helyen ahol legális a bordély, azért van csak rá igény, mert a legjobb alternatíva, ami itthon is van nem teljesen legális.
Ez viszont már felháborító.
A 25 -ös észszerűen érvel. Csak egy hiba van az érveiben….
„Nekik is kényelmesebb egy lakást bérelni és anyagilag egyáltalán nem megterhelő…”
Manapság ? amikor az albérleti árak annyira elszálltak, hogy az már a híradóban is benne van? Hogy a diákoknak emiatt komoly lakhatási gondjaik vannak? Na meg ott van az, ha a tulaj megtudja mivel foglalkozik a lakásban a csaj akkor vagy elzavarja vagy vérszemet kap és szintén jattot kér a csajtól…
Szállodában, ugyanez…
Míg egy bordélyban azért figyelnének ezekre a dolgokra.
Hát de a budapesti átlag 25/óra áron dolgozik…
Extra nélkül.
Szerintem nem megterhelő nekik az albérlet, akkor sem ha többet kér a tulaj mint egy átlagos vendégtől.
De nyilvan a háttér infókat nem ismerem annyira…
Viszont érdekelne, hogy egy bordélynál miből jön a bevétel…
Én nem hiszem, hogy csak a helyért kell fizetni a prostinak.
Szerintem ennél sokkal komplikáltabb és akár százalékot is elkérnek a forgalma alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!