Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám a párom rávenni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám a párom rávenni a mélytorkozásra? Nincs baj, az oralsexel csak nem kabjabe tövig! Pedig nincs nagy méretem,17cm! Kb a feléig tudja bekapni, után már nem megy neki! Pedig szokta próbáni, és akarja is csak nem megy neki! Szerintetek? 31/F

Figyelt kérdés
2018. okt. 9. 21:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
98%

8-as veled kéne ezt megcsinálni!

Majd megtudnád te is hogy milyen az amit te csinálsz egy nővel.

A te torkodon kellene lenyomni egy ekkorát.

Addig hogy fulladozz és öklendezz, amíg be nem hánysz.

Én sem értem miért kell valakit ráerőltetni.

Én már annak is örülnék ha a párom néha leszxpna.De nem szereti, én meg nem erőltetem.

Mert SZERETEM.Nem egy tárgyként tekintek rá.

De nyílván én vagyok a hülye.

32/F

2018. okt. 9. 22:51
 12/21 anonim ***** válasza:
14%
Mondd azt neki, hogy a baratnoje siman beveszi tovig
2018. okt. 9. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Elösször is sz*pj le egy 17cm kigyóuborkàt. Torkozd le ès utàna vàrd el a baràtnődtől hogy csinalja meg!
2018. okt. 9. 23:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Az élet nagy problémái....őszintén irigyellek, hogy ez a legnagyobb bajod ebben a világban.
2018. okt. 10. 03:46
 15/21 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy elég sokszor ő akarja a mélytorkozást!!!De én is mondom,hogy próbalja!!Járok fogorvoshoz,de néha ha úgy nyúl a számba,attól hányingerem van!!😉
2018. okt. 10. 05:21
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
"Aranyos" kis vicces kacsintás, hogy neked már kisebb dologtól is hányingered van. Szerinted a barátnődnek nem? Hagyd, hogy csinálja, ameddig neki jól esik, felesleges még noszogatnod is, hogy csinálja. Lehet, hogy soha nem fog menni neki, erre is készülj fel lelkileg, mert ilyen is van. Sőt ez a gyakoribbb.
2018. okt. 10. 09:49
 17/21 anonim ***** válasza:
69%

A humort mindenki lepontozza😃.

Úgy kell megfogod a hajánál és a kétfülénél mint egy kaszrolyt és húzod rá. Menni fog az,.

2018. okt. 10. 10:32
 18/21 A kérdező kommentje:
17/es 😂😂😂😂
2018. okt. 10. 11:00
 19/21 anonim ***** válasza:

Ha mefogod a ket csuklojat francia kozben es a csuklojanal fogva a tarkojara teszed a sajat kezet, akkor nagyon jol fogod tudni iranyitani. Ovatosan fokozatosan adagolva, bo nyallal, egyre melyebre fog csuszni. Es ez neked is nagyon izgato lesz, mar onmagaban a csuklofogas nagyon jo, es egy fonom szaj, ahogy fokozatosan egyre melyebbre veszi.. fantasztikus erzes es latvany. Foleg ha egyszer-egyszer meg rad is nez kozben. Csak ugyesen! ;)

Ne szoritsd meg nagyon a csuklojat, de azert erezze, h fogva van es te iranyitasz. Ez neki is tetszeni fog.. 😎

2018. okt. 14. 03:01
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
wow... tényleg minden férfi szenny...
2018. okt. 14. 12:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!