Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a párom rávenni a mélytorkozásra? Nincs baj, az oralsexel csak nem kabjabe tövig! Pedig nincs nagy méretem,17cm! Kb a feléig tudja bekapni, után már nem megy neki! Pedig szokta próbáni, és akarja is csak nem megy neki! Szerintetek? 31/F
8-as veled kéne ezt megcsinálni!
Majd megtudnád te is hogy milyen az amit te csinálsz egy nővel.
A te torkodon kellene lenyomni egy ekkorát.
Addig hogy fulladozz és öklendezz, amíg be nem hánysz.
Én sem értem miért kell valakit ráerőltetni.
Én már annak is örülnék ha a párom néha leszxpna.De nem szereti, én meg nem erőltetem.
Mert SZERETEM.Nem egy tárgyként tekintek rá.
De nyílván én vagyok a hülye.
32/F
A humort mindenki lepontozza😃.
Úgy kell megfogod a hajánál és a kétfülénél mint egy kaszrolyt és húzod rá. Menni fog az,.
Ha mefogod a ket csuklojat francia kozben es a csuklojanal fogva a tarkojara teszed a sajat kezet, akkor nagyon jol fogod tudni iranyitani. Ovatosan fokozatosan adagolva, bo nyallal, egyre melyebre fog csuszni. Es ez neked is nagyon izgato lesz, mar onmagaban a csuklofogas nagyon jo, es egy fonom szaj, ahogy fokozatosan egyre melyebbre veszi.. fantasztikus erzes es latvany. Foleg ha egyszer-egyszer meg rad is nez kozben. Csak ugyesen! ;)
Ne szoritsd meg nagyon a csuklojat, de azert erezze, h fogva van es te iranyitasz. Ez neki is tetszeni fog.. 😎
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!