Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármit megteszek hogy találjak szexpartnert, de nincs?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, de egy értelmes jó képű pasas sem akar csak szexet. Mindenkinek kapcsolat kell. Miért?2018. okt. 31. 08:48
11/18 anonim válasza:
Én kifejezetten "mindentmegtevős" szexpartnert keresek. És egy 20 éves lánytól elég valószínű, hogy többet nem is akarnék így 40 felett.
45+Ffi
12/18 anonim válasza:
Én meg 30 éves vagyok és inkább már családot szeretnék és nem egy 20 éves csajt dugni. Bár nem lenne ellenemre mert jelenleg szingli vagyok és van egy bizonyos nőhiányom de pár évvel idősebb nőben gondolkozok a 10 év kicsit sok
15/18 anonim válasza:
Hát ha egy év alatt sem találtál és azért emelted ki az sajnálatos. Ha kamu a kérdés az is. Ha komoly esetleg írj privit.
25F
16/18 anonim válasza:
" Látszik, hogy szünet van a suliban. Most miért jó neked, hogy nőnek adod ki magad és a privàtozó beteg hapsikat szédíted? Bár tudod mi?! Meg is érdemlik."
Azért adja ki magát nőnek a kérdező, mert meleg. És élvezi hogy azokra amiket ír, felizgulnak más férfiak.
17/18 anonim válasza:
Próbáljatok privátot küldeni a kérdezőnek, az bebizonyítja hogy kitiltották-e. Ha igen, akkor a kérdés 100% hogy kamu.
18/18 anonim válasza:
Ez mese habbal meg koktélcseresznyével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!