Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármit megteszek hogy találjak szexpartnert, de nincs?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, de egy értelmes jó képű pasas sem akar csak szexet. Mindenkinek kapcsolat kell. Miért?2018. okt. 31. 08:48
1/18 anonim válasza:
Majd itt kapsz eszement mennyiségű privátot erre. :D
Sajnos gyanítom kamu vagy.
Vagy csak adoníszt keresed fehér lovon ami nem létezik :D
2/18 anonim válasza:
Látszik, hogy szünet van a suliban. Most miért jó neked, hogy nőnek adod ki magad és a privàtozó beteg hapsikat szédíted? Bár tudod mi?! Meg is érdemlik.
3/18 anonim válasza:
Végül is milyen pasit keresel? Milyenek az igényeid? Nyilván legyenek elvárásai az embernek de én is úgy vagyok hogy ha találok valakit akkor a lány nő külseje sokadlagos szempont, hogy valami kapcsolódási pont is legyen na ez már többet számít hiszen a szex is ilyenkor tud jó lenni.
4/18 anonim válasza:
Ha 20 éves nő létére nincs szexpartnered, akkor ott baj van.
Hol keresel te, az a Antarktiszon?
5/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
Nem a ribit látják benned, hanem a társat. Légy kacérabb, ribisebb.
8/18 anonim válasza:
Barnabás a 20 éves lány. Elgondolkodtató...
9/18 anonim válasza:
Barnabás... :D Ülj le, 1-es. Látom unatkozol.
10/18 anonim válasza:
Én jó testű izmos pasi vagyok, a közelemben mégis nehezen találok partnert. 25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!