Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szerintetek van esélyem Bp en találni szexpartnert szexkapcsolatra? Már így 35 év körül?
Van persze
Bármelyik városban
De mèg falun is
24N
😄Hol ha nem pesten?
Nekem van esélyem szoboszlón?
Bárkinek bárhol bármire van esélye,még klubba sem kell bemenni,megfelelő helyszín egy piac is.
Bárki megkapható.
Biztos h van esélyed
Hidd el idősebb emberek is simán találnak...
35 évesen?
"idősebb emberek is találnak" ??
Mi ez? 😂😂 A 35 az új 70? Vagy miről maradtam le? 😃 24 évesen azt gondolom, hogyha szexről van szó, akkor 20-40 között simán jöhetne bárki, AKI jól néz ki, van érzelmi intelligenciája, megtaláljuk a közös hangot és bejön a kisugárzása, nem béna. 😃 Az ilyen pasik találnak szexpartnert. Ettől fuggetlenul én nem keresek ilyet, de kb ezeket a feltételeket nézném és nem a kort. Ha egy 40 éves tudja ezt adni, akkor nyilván őt választanám, ha egy 20 éves akkor meg őt. 😃 A 35 k..vara nem öreg
Szexkapcsolatot bármelyik városban, bármikor, bármilyen életkorban, bárhol lehet találni.
A probléma azzal kezdődik, hogy te kiírtad a kérdést gyakorira, ergo fogalmad sincs hogy kéne nekikezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!