Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartnert baráti körből? (L)
Nem akarok komoly kapcsolatot jelenleg. Viszont a baráti körömben van egy srác aki nagyon tetszik. Viszont félek, hogyha vége a szexkapcsolatnak, azzal vége a barátságnak is. Valakinek van tapasztalata ilyen téren? 20/L
Választ ide kérek, nem pedig privátban.
Szia! Megértem, hogy egy ismerős, és szimpi sráccal akarsz szexelni, meg azt is, hogy mindezért a lehető legkevesebb energiát akarod befektetni, de én nem tenném. Bármikor elszolhatja magát, vagy henceghet esetleg, vagy direkt kibeszél, ha valamiért nem úgy táncolsz ahogy fütyül.
A "hatalmi" státusz nagyon meg tudja változtatni a jellemeket!
Igen, akkor a barátságnak is vége lesz, sőt kettészakadhat a baráti kör, ha viszály lesz köztetek. Olyant keress, akinek érett a gondolkodása, és minden helyzetben úriemberhez méltóan tud viselkedni. Vannak helyes pasik, meg jó szeretők máshol is ;-)
Ha valamit félreérthetően írtam, vagy szeretnél még beszélgetni, akkor írj bátran
F29
Ne onnan válassz! Rámegy a baráti köröd minden viszonya.
Keress egy szexpartnert!
Írj, ha gondolod!
Eddig csak baráti körből volt szexpartnerem. Sokkal könnyebb volt egy régebb óta ismert személlyel szexkapcsolatot kialakítani, mint egy vadidegennel, mert bizalom szempontjából már előnyben voltak és ismertek is.
Ha nem csináljátok rosszul a dolgot, nem fog a barátság rámenni.
Ez csak attól függ te és a pasi hogy tudjátok kezelni.
A baráti körben van olyan csaj akivel párszor lefeküdtünk, mégsem változott meg semmi. Tudta ő is meg én is, hogy ez "csak" szex. Nem képzeltünk bele többet nem is akartunk többet és a vadabb kicsit durvább fétiseinket sem éltük ki egymással.
Jó volt amíg volt, de nem csináltunk ügyet belőle.
27F
Nem csak a barátságnak lesz vége, hanem a komplett baráti kört is bukod.
Felejtsd el.
Nem véletlen mondják, hogy “házinyúlra nem lövünk”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!