Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, tényleg van olyan köztetek, aki tudatosan szexpartnert keres?
Erre csak a férfiak vágynak? Vagy ti, nők is, csak nem meritek bevallani az előítéletek és a megbélyegzések miatt?
22F
Ez milyen ostobaság megint?
Miért csak a férfiak vágynának szexre?
Én pont leszarom, ki mit gondol rólam, vagy az életvitelemről. Nem azért születtem meg, és nem azért létezem, hogy valamiféle elvárásnak, vagy mások igényeinek akarjak megfelelni. Szerintem a monogámia természetellenes és egészségtelen. Nekem nem célom kölyköket terelgetni, és koszos alsógatyát mosni.
Én csak jól akarom magam érezni a világon, és ehhez kell szex, kaland, izgalom. Ennyi. Bárki előtt vállalom, hogy ilyen vagyok.
Igen, mi is... Bár valószínűleg jóval kevesebben vagyunk.
És mielőtt jönne a priviroham: nem, nem itt keresek. 45 vagyok, ronda és kövér.
Igen, én szexpartnert keresek, kapcsolat biztos nem kéne. :)
A szex az jó, arról nem mondanék le soha... de (mint már mondtam) kapcsolat nem kéne. Akinek ez nem tetszik, az menjen gyorsan egy temolomba és imádkozzon a lelki üdvömért.
Ha nincs jelentkező, akkor szólj! Valami hasonlót szeretnék én is ;-) 45+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!