Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Még szűz, de már 20 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még szűz, de már 20 éves lányként mennyi idő után feküdjek le valakivel (kapcsolatban)?

Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 16:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%

Én nem kapcsolatban veszítettem el, de annyit mondhatok, hogy neked kell ráérezni. 20 évesen igen erősen vágyik a szexre az ember, szóval én a helyedben nem húznám sokáig, max 1 hónap. Ha nem gyökérrel jöttél össze, nem lesz gond. De ne gondold túl a dolgot. Ha tényleg tetszik a srác, akkor már a következő találkozásnál lehet szex, mondjuk filmnézés valamelyikőtök lakásán. Ha nem akarod az orrára kötni, hogy szűz vagy és fennáll a veszélye, hogy fájna a behatolás, annyit mondj neki, hogy nagyon szűk típus vagy és nehezen tágulsz, így kénytelen lesz gyengédnek lenni + sokáig legyen előjáték. :)

20L

2018. okt. 28. 16:41
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

"Én nem kapcsolatban veszítettem el"

"Ha nem akarod az orrára kötni, hogy szűz vagy és fennáll a veszélye, hogy fájna a behatolás, annyit mondj neki, hogy nagyon szűk típus vagy és nehezen tágulsz"

Jaj, annyira szeretem, amikor 20 éves libák adnak tanácsot, hogy hogyan hazudj a barátodnak...

Ja és a többi gyakoris kanos kis görcsre se hallgas, aki szerint, ha nem rakod azonnal szét a lábad, akkor felejtős vagy..

Neked kell érezni, ha csak 2 hónap múlva, akkor 2 hónap múlva. Nincs semmilyen szabvány erre. Nem az számít, hogy hány éves vagy, hanem, hogy 100% biztos legyél a dologban, hogy később ne bánd meg!

A 20 éves kort úgy írod, mintha olyan öreg lennél.. Nagyon sok lány szűz meg a te korodban, nem hajt a tatár! :)

2018. okt. 28. 16:47
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Mi köze a szüzességnek a szűzhártyához? Te jó ég, én is viszonylag későn vesztettem el, de volt előtte évekkel v dildóm és kb 12 éves korom óra ujjaztam magam. Ki a halál nem ujjazza magat azért mert szűz?
2018. okt. 28. 16:52
 14/22 A kérdező kommentje:
??? Ki beszélt itt szűzhártyáról?
2018. okt. 28. 17:01
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
nincs itt olyan hogy rosz vagy jo valószínű nem élet3d párja lesz az első de az is lehet hogy igen szerintem az ritkább ha már nagyon öszhangba vagytok akkor ejtsétek meg az egyik éjjel a sötétben.:)
2018. okt. 28. 17:18
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt te érzed h mennyi idő után bízol meg a pasiban annyira, h vele akarsz legelöszőr lefeküdni.

Van aki 1 hónapot vár, van aki fél évet is akár.

2018. okt. 28. 18:04
 17/22 anonim ***** válasza:
70%

#12-es, a #11-es vagyok.

Ki mondta, hogy hazudjon a barátjának? Szövegértés megy? :D Annyit mondtam, hogy nem kötelező elmondania, hogy szűz, mert sok srác trófeának tekinti a szüzeket (nézz szét akár itt gyakorin), és nem egy olyan alak van, aki lepattintja a csajt, ha kiderül, hogy szűz, mert "azzal óvatosnak kell lenni és nyűg". Fintoroghatsz, de nagyon sokan ezt szajkózzák és ebbe untam bele. Én pont emiatt nem mondtam el annak a haveromnak, akivel először lefeküdtem, hogy én is szűz voltam. De fel se tűnt volna neki, mert nem voltam béna, úgyhogy nem mindegy?

Azért írtam oda a koromat, mert már betöltöttem a 20-at, mire én is elvesztettem, történetesen nemrég. És én igenis azt vallom, hogy ez az első szex körüli mizéria túl van hype-olva. Ha nem önző dög mindkét fél és nem szárazon csinálják védekezés nélkül, rossz élmény nem lehet. Azért miért vagyok hülye liba, mert inkább haverral vesztettem el, mint egy "átmeneti Romeóval", aki skalpként gyűjti a szűz lányokat?

Én kérek elnézést, mert a barátságba vetett bizalmat fontosabbnak tartom a szerelemnél...

2018. okt. 29. 21:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor készen állsz
2018. okt. 30. 10:48
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan mi mondjuk meg, mikor feküdj le a sráccal? Tegnap!

Neked kell tudnod, mennyire érett a kapcsolat, mennyire bízol a srácban és hogy mikor szeretnéd!

Anno én a 20 éves, akkor még szűz barátnőmet 4 hónap után tudtam ágyba vinni. Na, ettől okosabb lettél?

2018. okt. 31. 13:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

11-es Te tényleg ennyire ostoba vagy!?

"Ki mondta, hogy hazudjon a barátjának? Szövegértés megy? :D Annyit mondtam, hogy nem kötelező elmondania, hogy szűz "

Nem, te ezt mondtad: "annyit mondj neki, hogy nagyon szűk típus vagy és nehezen tágulsz"

Ez hazugságság, mert nem arról van szó, hogy szimplán szűk, hanem SZŰZ! Szerinted egy normális srác nem vágja le, hogy hazudott!? Mégis milyen jövője van egy olyan kapcsolatnak, ami hazugsággal indul!?

"sok srác trófeának tekinti a szüzeket (nézz szét akár itt gyakorin)"

Szerinted akkor pont egy ilyen hapsival kellene összefeküdnie, aki trófeára gyúr!? Ha nem mondja el, az min változtat? Ha szex közben derül ki, és utána dobja, mert megvolt a trófea? Nem jobb, ha az elején kiderül, és megússza a csalódást!?

", és nem egy olyan alak van, aki lepattintja a csajt, ha kiderül, hogy szűz, mert "azzal óvatosnak kell lenni és nyűg"

Magadnak mondasz ellent, hiszen korábban azt írtad, hogy "annyit mondj neki, hogy nagyon szűk típus vagy és nehezen tágulsz, így kénytelen lesz gyengédnek lenni + sokáig legyen előjáték". Na már most ha egy pasinak nyűg a szűz, mert óvatosnak kell lenni, akkor nem ugyanolyan nyűg egy szűk nő, akivel szintén annak kell lenni!?

"Én pont emiatt nem mondtam el annak a haveromnak, akivel először lefeküdtem, hogy én is szűz voltam. De fel se tűnt volna neki, mert nem voltam béna, úgyhogy nem mindegy?"

Nagyon ügyes voltál, jár a taps! Csak gratulálni tudok a feletébb okos húzásodhoz! Azzel ugye tisztában vagy, hogy nem csak a "bénaság" a fő ismertetőjel!? Van aki vérzik és pokoli kínokat él át, hiába óvatos és törődő a PÁRJA (nem egy haver/egyéjszakás pasi). Neked szerencséd volt, hogy fájdalom és minden nélkül megúsztad, de mmindenki ilyen szerencsés, jobb ha ezzel tisztában vagy! Másrészt meg, ha egy férfi igazán törődik a nővel, akkor észreveszi a jeleket, és rossz néven veszi, hogy annyira sem bízott benne, hogy ezt a fontos dolgot közölje.

"Azért írtam oda a koromat, mert már betöltöttem a 20-at, mire én is elvesztettem, történetesen nemrég. "

Ezt te is úgy mondod, mintha már ez egy tisztes kor lenne. Hova rohantok? Nem voltál elkésve! Remélem később, évek múlva rájössz, hogy milyen ostábán viselkedtél és gondolkoztál.

" én igenis azt vallom, hogy ez az első szex körüli mizéria túl van hype-olva. Ha nem önző dög mindkét fél és nem szárazon csinálják védekezés nélkül, rossz élmény nem lehet."

Tudod, léteznek olyan dolgok pl. az érzelmek. Egyeseket nem csak a nemi szervük irányítja, és nem elég nekik hogy szimplán jó pasi az illető. Kell hozzá feltétlen bizalom, szerelem meg ilyenek..

"Azért miért vagyok hülye liba, mert inkább haverral vesztettem el, mint egy "átmeneti Romeóval", aki skalpként gyűjti a szűz lányokat?"

Azért, mert te csak ezt a 2 kategóriát látod, holott vannak rendes srácok is, akikkel hosszútávú kapcsolatban lehet együttlenni.

"Én kérek elnézést, mert a barátságba vetett bizalmat fontosabbnak tartom a szerelemnél..."

Nem, te nem vagy tisztában a barátság fogalmával. Egy igazi baráttal nem fekszünk le! Ráadásul annyira megbíztál a haverodban, hogy szétted neki a lábad, de annyira nem, hogy elmondd, hogy szűz vagy!? Ha annyira megbízol benned, miért nem közölted ezt az információt!?

2018. nov. 1. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!