Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell nagyon figyelni elso szexnel? Kinek mi volt a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Mik voltak a nehezsegek?
Mind a ketten el legyetek lazulva. Ne zavarhasson semmi. Lassan haladjatok, kis zene, bor, bármi... csók, tapi, finom érintések, símítások, lassan vetköztessétek le egymást. SEMMI képpen sem anál.
Ha nyitottak vagytok, jöhet egy lightosabb olál, hosszabb előjáték. Ha mind a ketten maximálisan fel vagytok izgulva, misszionáriust vagy lovaglót ajánlanék elsőre. Nyugadtan irányíthatod, akár szóban, akár a kezeddel, csípőddel. Ha nyal, akkor azt hogyan.. stb.
Az első pár alkalom egymás felfedezése.
Sok sikert !! :);)
25/L.
Először is védekezzetek.
Aztán fontos, hogy jól fel legyél izgulva és kellőképp nedves legyél! Így könnyebb lesz a behatolás és kevésbé lesz fájdalmas. Rengeteg petting kell az első szex előtt.. illetve sok sok előjáték az első alkalomkor is. Fontos, hogy ismerjétek egymás testét.
Nekem pl. egyáltalán nem fáj, még csak kellemetlen sem volt és élveztem is az elsőt. Mindenki más.
Van, akinek fáj, van akinek csak kellemetlen. Előfordul az is, hogy lesz egy kis vérzés, ha gondoljátok tegyetek egy törölközőt az ágyra.. de ez sincs mindenkinél.
Próbálj meg ellazulni és ne görcsölj rá, hagyd, hogy történjenek a dolgok.
A párod is szűz, vagy ő már tapasztaltabb? Biztos figyelni fog rád! Ha valami nem jó, szólj neki. Fontos a kommunikáció.
Én a misszionárius pózt ajánlom, szerintem kényelmesebb. A párod látja az arcod, a reakcióidat és még jobban tud rád figyelni. Meg amúgy is az olyan bensőséges, szerintem.
Van, aki a lovagló pózt ajánlja elsőnek, mivel ott te tudod szabályozni, hogy mennyire hatoljon be. Majd meglátjátok, hogy nektek melyik jön be jobban, de személyes véleményem szerint ez már 'haladó' póz.
Ha nagyon nem megy akkor ne keseredj el, vagy add fel, mindennek meg van a maga varázsa.
Nyugiiii! és menni fog. Sok sikert Neked! :)
Köszönöm szépen a segítséget és a normális válaszokat :D
És igen neki is ez lesz az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!