Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még szűz, de már 20 éves lányként mennyi idő után feküdjek le valakivel (kapcsolatban)?
Figyelt kérdés
2018. okt. 28. 16:29
1/22 anonim válasza:
15 perc múlva.
Komolyan, ha kapcsolatban vagy, mire vársz?
Oké, az első, de h húzod az időt, azon normális férfi kiborul.
F-35
2/22 anonim válasza:
Ezt csak te tudod eldönteni. Te érzed mikor vagy kész rá.
3/22 anonim válasza:
Addig nem vagy kapcsolatban amig nem dugtatok, csak úgy szólok :D
4/22 anonim válasza:
Amikor készen állsz rá, és megbízol benne. Vagy tudja a tököm én mindjárt 22 vagyok és nemrég vesztettem el egy barátság extrákkal shipben.
5/22 anonim válasza:
Igazából ez nem idő kérdése, ha úgy látjátok eljött az ideje akkor van értelme.
6/22 anonim válasza:
Elso randin mar ra kellett volna cuppanj a brere, a pasid jo nagy gyoker lehet hogy osszejott veled nalam ha elso randin nincs minimum szopas mar nem lett volna kovi az biztos
7/22 anonim válasza:
Ne idő függvényeként gondolj erre, mivel akkor a legjobb, ha
megvannak az érzések/érzelmek/vágyódás és a megfelelő alkalom/hangulat hozzá.
8/22 anonim válasza:
Valakivel kapcsolatban vagy és nem kívánod? nem igazán értelek minek jöttél vele össze. Én első találkozásnál 19 évesen dugtam a a pasimmal, popsiba is. Azért randiztam vele, mert külsőre bejött és tetszett. Ha valaki tetszik, akkor meg kívánom is és minek húzzam az időt? Nem értelek.
26N
9/22 anonim válasza:
Első voltam. Köszi a lepontozást. Akkor is ez a véleményem, ha valakiben csak ennyi van, hogy mínuszolgat!
10/22 anonim válasza:
Ahogy érzed akkár 2 nap múlva is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!