Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány orgazmusotok van, míg a partneretek is elélvez?
Én egy ilyen nőt sem ismerek, szerintem nem gyakori és túloznak. Nem kell mindent elhinni. Nekem 1, max. 2 orgazmusom szokott lenni, de az sem aktus alatt, hanem előtte vagy utána. A lényeg, hogy van, a mikor és hogyan nem aggaszt. :)
35
Te nagyon nagyon tapasztalatlan lehetsz. Helyzetfüggő, partnerfüggő, szituáció függő. Másabb olyan pasival, akivel dugtam már többször mint akivel először szexelek... vagy másabb egy lakásban mint mondjuk egy kocsiban vagy nyilvános helyen. El tudok menni +50x is és van hogy 0x ugyanazzal a pasival. Annyira buta kérdés...
26N.
35 éves vagyok, 19 éves korom óta élek rendszeres nemi életet
De eddig összesen egyszer fordult elő olyan, hogy a pasi élvezése előtt nekem két orgazmusom volt
én gyors vagyok, nem tudom mennyire baj ez, párom azt mondja jó.
nekem 4-5 is van sokszor, de van amikor csak 2-3
0.
Szex előtt vagy szex után ha külön kielégít akkor van.
Szex alatt csak akkor ha én elkezdem szex előtt simogatni magam úgy 20 perccel és behatolás alatt is van végig csikló stimuláció. De így ritkán csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!