Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet gyakori, hogy egy nő vaginális szextől 1-2 percen belül elélvez úgy, hogy közben nem izgatja a csiklóját és behatolás előtt nem is nagyon volt sokáig előjáték?
Nagyon ritka
Van aki meg el se tud élvezni hiába izgatják sokat
Ha előtte nincs, ami kellően felizgasson, akkor nem. A csiklót "piszkálni" amúgy sem tanácsos időelőtt.
Viszont egy incselődős nap után, 5-10 perc csókolózás, simogatás, fogdosás után...mikor már odáig vagyunk mindketten, akkor igenis lehetséges. :) de ehhez tényleg az kell, hogy már alig várjam.
3-as, köszi a tippet, a műpuncit meghagyom neked, én az igazit szeretem :)
és ne magadból indulj ki, lehet te két perc után elsülsz, én meg akkor amikor akarok, de ezt nem fogom neked bizonygatni.
a nem sok előjáték alatt azt értem, hogy nem volt mondjuk fél óráig nyalva vagy ujjazva a nő :)
barátnőmnél elég gyakran összejön amúgy, kíváncsi voltam mennyire lehet ez gyakori.
Az én párom ilyen. Ha nagyon be van indulva kb 3-5 perc alatt elélvez.
De ne reménykedj, te sosem dughatod meg :P
26F
Rendben. Majd mikor először leszel nővel, arra azért figyelj, hogy fél óra előjáték nem biztos, hogy elég
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!