Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most milyen orgazmusnak mondjam? Hova sorolható?
Figyelt kérdés
1-2 napja voltam együtt a barátommal. ELőjátéknál és aktus közben is volt orgazmusom.
Az előjátéknál lévő orgazmust hüvelyi vagy klitorális orgazmusnak hívjam?
Barátom a csiklómnál izgatott,én meg a hüvelyem bemeneténél/g-pontomnál izgattam magam. Így lett orgazmusom.
Csak kíváncsi vagyok. :)
2018. szept. 19. 18:46
1/7 anonim válasza:
Most őszintén szerinted érdekel bárki, hogy hívod??
2/7 anonim válasza:
Nem teljesen mindegy h minek hivod ?
Orulj h van sok noneo nincs sehogyse ...
3/7 anonim válasza:
Hogy fértél hozza a g-pontodhoz ha közben a barátod a csiklodra volt tapadva? Csak érdekelne
4/7 anonim válasza:
Szerintem csiklóorgazmus. Az általában könnyebben jön mint a másik.
De vélhetőleg az együttesen kiváltott izgalom hozta, tehát nincs jelentősége hol indult be.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak :)
Mondtam kíváncsi vagyok csak. Azt nem kérdeztem, és nem is nagyon érdekelt, hogy érdekel-e bárkit is.
2018. szept. 19. 19:04
6/7 anonim válasza:
Szerintem nincs értelme megkülönböztetni, ha egyszerre izgatjátok mindkettőt. Én is csak úgy tudok elmenni, ha mindkettőt izgatom vagy nekem a párom.
7/7 anonim válasza:
Azért a kettő teljesen más érzés. Én elképzelni sem tudom, hogy ne tudnám megkülönböztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!