Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus zsákutca? Hogy legyen?
Sziasztok!
Egy elég kellemetlen szituáció alakult ki. Vagyis egóz enm is jó szó rá, csak nem tudom mi lenne a helyes.
Párommal két éve vagyunk együtt, ő az első barátom, így abszolút tapasztalatlanul mentem ebbe bele. Mióta együtt vagyunk távkapcsolatban élünk, így csak a hétvégéken találkozunk, azokon sem mindig. A lényeg, hogy eleinte nem volt vele orgazmusom, illetve eléggé feszélyezett is voltam még, meg nem is voltunk úgy egymásra hangolódva.
Azóta azért sok idő eltelt, és a szex maga nagyon jó vele, eleve a ritka találkozások miatt mindig nagyon kívánom, és legtöbbször így akkor is kielégítő számomra az együttlét ha nincs konkrét orgazmusom, mert egy jó előjáték és szex együttesen bőven megfelel nekem. Ha orgazmust akarok akkor valamelyik hétköznap amikor nem vagyunk együtt 'elintézem' magamnak. :)
A probléma inkább az, hogy párom azt hiszi hogy majd' minden alkalommal elmegyek. Eleinte sokszor rákérdezett, én akkor kivétel nélkül megmondtam, hogy igen vagy se. Azóta nyilván én is kevésbé vagyok zárkózott meg visszafogott az ágyban, és ő sokszor félreérti a nyögéseimet vagy a testbeszédem. Pedig abszolút nem átverni akarom, vagy megvezetni, csak ez így mégsem jó, hogy ha mondjuk 10-ből 1-szer van orgazmusom és ő 8-nak hiszi. :D
Próbáltam már rávezetni amikor épp úgy csinálta hogy jó volt azt mindig mondtam neki, hogy úgy csinálja mert az jól esik, olyankor el is tudok menni vele, de sokszor valahogy ez nem sikerül, amint mint írtam nem bánok, csak már bűntudatom van emiatt, hogy úgy érzem mintha színlelnék pedog erről szó sincs.
Dettó ez van nálunk is... :D pedig én se akarok hazudni és tényleg baromi jó, de nem mindig megyek el. Azthittem észrevette mert még utána másztam rá meg minden.
Erre megkérdezi hányszor mentem el...na szuper...öööö mégegyszer se ma XD
Én nem csinálok ügyet belőle csak ha siránkozik h még nem volt nekem elég. Na akkor mondom h nem, örülnék ha végre kikészítene. Akkor megérti nincs sértődés
remélem én jól értelmezem a jeleket, néha megfordul a fejemben, hogy barátnőm nem is élvez el, de szinte minden orgazmusakor olyan erősen megszorítja a puncijával a farkamat, hogy már szinte fáj :D
ezt értitek összetéveszthetetlen jel alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!