Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány évesen lett először hüvelyi orgazmusotok maszturbációkor?
Figyelt kérdés
2018. okt. 16. 14:41
1/10 anonim válasza:
Először szexnél volt, maszturbációkor csak csiklói
2/10 anonim válasza:
Nekem egy fiú vette el a szűzeségem nem egy játékszer...
3/10 anonim válasza:
Szüzességed nem is veheti el csak férfi, de nem baj. :D Dildóval egyébbel csinálhatsz bármit attól még szűz maradsz. Attól a pillanattól nem szűz egy nő, hogy pénisz volt benne, nem értem ezzel hogy nincs tisztába még ma se egy csomó elvileg felnőtt ember...
4/10 anonim válasza:
Akkor veszted el a szűzeséged ha át szakad a szűz hártyád
5/10 anonim válasza:
4. Ez most komoly, hány éves vagy?
Szerinted ha egy lánynak sport közben elszakad a szűzhártyája az már nem szűz? Vagy ha aktusnál nem szakad el akkor még mindig szűz?
6/10 anonim válasza:
#4: A szüzességedet akkor veszted el, ha egy férfi farka jár benned. De ennek egyébként mi köze van a kérdéshez?
A kérdésre válaszolva: nekem 19 évesen volt először.
7/10 anonim válasza:
Előzők, ha én először lánnyal szexeltem (lány vagyok), akkor utána még szűznek számítottam vagy mi? :D
10/10 anonim válasza:
29évesen, addig csak csikloi volt.Rájöttem mi a jó a testemnek,amivel az a baj hogy magamnak el tudom érni a hüvelyit,de férfi nem tudja megcsinálni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!