Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekes anyukák! Annál az aktusnál, mikor megfogant a gyermeketek, volt orgazmusotok?
Olyan hogy üvöltve szorítottam a párnát a párom meg méhszájig feltolta.
Szép is lett a gyerek.
39/N
Nem volt.
Orvosi segítséggel,reggeli hőmérézéssel ,figyelve mikor van peteéresem sikerült.
Férjem reggel elment munkába.
Én később ébredtem.
Hőmérőzés.
Magasabb testhő végre :)
Telefon, azonnal gyere haza !
15 perc alatt letudtuk :) tusolással együtt :)
Nekem párnák a csipőm alá.
Ő meg ment vissza munkába :)
Ott feküdtem egy órán át . És reménykedtem ezúttal sikerült :)
9 hónap múlva egy csodaszép fiú anyukája lettem :)
Nálam olyan nem fordul elő, hogy nincs szex közben orgazmusom, úgyhogy igen, amikor a gyerekünk fogant, akkor is volt orgazmusom. Nekem mindig van orgazmusom.
Egyébként semmi köze az orgazmusnak a terhességhez. Mármint ha a nő nem él át orgazmust, csak a férfi beleélvez, akkor is lehet terhes. Lásd erőszakból fogant kisbabákat. Szerinted ott a nőnek volt orgazmusa? Nyilván nem.:(
Igen, minden aktusnál vannak orgazmusaim!!
36 N
Soha életemben nem volt orgazmusom és van egy gyönyörűszép 4 éves kislányom. De 1,5 év után fogant csak meg, ugyanakkor kétlem, hogy az orgazmus hiánya miatt.
40 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!