Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért alap hogy kinyalják a nőt?
Nem megalázó? Vagy undorító? Azt nem értem hogy a pasik minden nőt kinyalnak ahánnyal lefeküdtek, ez már ilyen szokványos?
20l
a legjobb dolog puncit nyalni..
megalázó? mitől attól hogy remek?
Kerdezo, egy elmeny lehet veled szexelni. Akkor.nalatok mibol all a szex? A sotetben paplan alatt misszionarius pozban?
Ertem.en, hogy mindenkinek mas fer bele, mast tart izgatonak, de en pl kivanom a parom. Vagyom ra, hogy az egesz testet erinthessem, csokolhassam es ez kolcsonos nalunk. Bizony a szex az ilyen, a sajat testedrol es a paroderol, a vagyak megeleserol es a kolcsonos kielegulesrol szol. Jo esetben.
Csináljátok csak, a hpv-től meg gégerákot kaphattok!
Honnan tudod h a millió nő akivel lefekszel nem olyan, pl fürdőben simán össze lehet szedni!
Jujujuj, látom, vannak bajok.
Persze hogy alap a nyalás, olyan nőm még nem volt, aki nem engedte -de olyan igen, akinek sose csinálták még. Nála óvatosnak kellett lenni először, aztán egyre jobban "ráízeledett", és totál nedves lett tőle, ömlött belőle a sunaszaft, amit imádok. És már az első nyalásnál -mondjuk, ez hosszú ideig tartott a részéről idegen dologgal való ismerkedés miatt- egy olyan homorítós -sikítós orgazmusa volt, amit még addig nem láttam, pedig nem kevés suna fordult meg a nyelvem -és más- alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!