Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nálatok tényleg alap egy kis önzőség?
Volt már pár férfi az életemben, de a mostani párom kissé fura.
Ő úgy gondolja, hogy a szopás alap, azt csak úgy viszonzás nékül is meg lehet tenni. Ezzel nincs is probléma. De szerinte az összes pasi olyan, hogy csak úgy nem nyalja ki a barátnőjét néha, minden viszonzás nélkül. Igaz, kissé több macerával jár egy nyalás, de a párom kedvéért sem lehet? Vagy csak az örömszerzésért. Az ujjazást sem szereti, mert az őt nem hozza lázba. És időnként belefér nála egy gyors dugás előjáték nélkül, ami sajnos nem tart tovább egy percnél.
Csak én érzem ezt kissé önzőnek?
Embere válogatja.
Némi ösztönös önzőség van bennem, bár ha egészen őszintén magunkba nézünk akkor azért ez nagyon sok emberrel így van.
Viszont szexuális téren én adni is szeretek, sőt néha jól esik viszonzatlanul orálisan kielégíteni az aktuális csajomat, szóval nem, szexben semmiképpen sem vagyok önző.
27ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!