Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt nem èrdekli, hogy nekem mi a jó?
Sziasztok!
A párommal 4 ève vagyunk együtt, nekem ő volt az első.
Mielőtt belekezdenèk, tisztázzuk,hogy èn vagyok a lány! :D
Minden szèp ès jó, viszont a szex borzalmas.
Egyszerűen nem hajlandó adni, csak kapni.
Ittvagyok 20 èvesen ès soha nem lettem kinyalva, mert ő nem szereti, termèszetesen èn mindig leszopom,ha úgy akarja.
Csókolózni nem szeret, 4 èv alatt ha 3x smároltunk, akkor már sokat mondtam.
Neki annyi az "előjátèk", hogy durván elkezdi dörzsölni a puncim, ès ettől azt várja,hogy èn tocsogjak, hiába mondtam százszor neki,hogy mire vágyom, de meg se hallja.
Ezerszer szóltam neki,hogy hogyan csinálja, hogy jó legyen, a kezèt megfogtam ès irányítottam,hogy mikèpp csinálja, az ő reakciója annyi ilyenkor mindig,hogy èn most elvettem a kedvèt az egèsztől, ès egyszerűen otthagy, mert másnak jó volt így is, de hát mondom, nem minden nő egyforma. Ha nèha nèha jó helyre nyúl, megerősítem,hogy ez most nagyon jó ès ne hagyja abba, erre az a reakciója,hogy ne mondjam, hogy nekem most jó, mert elveszem a kedvèt, miután tudtára adtam,hogy jó, termèszetesen elkezdi máshogy csinálni..
Csókolgatni , simogatni nem szokott soha, cicimmel sem foglalkozik.
Elvárja tőlem,hogy èn mindig legyek kèsz a menetre, ès ne kelljen velem foglalkozni.
Egy alkalom úgy nèz ki,hogy benyálaz ès beerőlteti, hiába mondom,hogy fáj meg nem èlvezem, az a válasz, nem baj az, majd megszokom...
Soha nem volt általa orgazmusom, se csiklós, se pedig hüvelyi.
(Mikor magamnak csinálom, pár peren belül el tudok menni csiklósan).
Ezen kívűl mindig csak az a kutya póz....
Misszionáriusban pl mèg sosem volt pèlda, nem lehet rávenni.
Teljesen fel van sokszor háborodva,hogy milyen nő vagyok,hogy nem tudok elmenni..
Egyszerűen már nem is tudok benedvesedni, ha arra gondolok,hogy milyen aktus lesz.
Mikor azt mondom neki,hogy más fèrfi nem így állna hozzám, erre ő hozzám vágja,hogy márpedig mindegyik fèrfi ilyen,hogy csak a saját maga èrdekeit nèzi, ès nem èrdekli őket, hogy èn mit akarok.
Sokszor gondolkodom azon ,hogy kipróbálnám mással is, viszont nem szeretnèm megcsalni, hisz minden más szèp ès jó.
Kèrlek, adjatok tanácsokat, van akivel mèg így viselkedik a párja?
20L
Ne haragudj, de ez most komoly?
Elképzelni nem tudom, hogy ekkora bunkó, önző állat mellett a szexen kívül minden jó legyen.
Sürgősen lépj ki ebből a kapcsolatból, és keress egy normális férfit, aki valóban szeret.
Mi az a minden más, ami szép és jó?
Ha nem jó a szex, sőt inkább szar.
Ha nem csókolóztok... ezt nem is értem....
Akkor áruld már el kérlek, miért vagy vele?
Ne haragudj meg a kérdésért. De te hülye vagy? Esetleg mazochista?
Hiába ő neked az első, az érzéketlenségét, a szexuális hozzá nem értését, és az önzését már megtapasztaltad, pedig nincs viszonyítási alapod. Ha ez a kis szarcsimbók összekerülne egy igazi nővel, oltári nagy bajban lenne.
Az a javaslatom, hogy egyetlen percet se tölts vele tovább. Keress egy normális férfit, aki imád nyalni, simogatni, ujjazni, elrepíteni téged a gyönyörök kapujába.
A pasid egy ótvar, undorító, önző kretén. Nem érdemel meg téged.
Köszönöm nektek a választ!
5-ös! Ha kamu lenne, nem körmöltem volna ennyit feleslegesen telefonnal.. :D
Ment mindenkinek a zöld mancsocska:)
Pedig más tèren tök normális, olyan mintha ő attól jönne izgalomba,hogy nekem fáj, vagy nem tudok mire gondolni, ès igen, ő azt hiszi ,hogy teljesen jó minden az ágyban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!