Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a mellem érdekli?
A párom mióta szoptatok olyan lett, mint egy kamasz. Nagyon imponál, de néha eljön az a bizonyos határ. Pl. tegnap találkoztunk egy régi egyetemi szaktársammal és azt vettem észre, h beszélgetés közben rendszeresen odapillant a párom a melleimre pedig nem voltam kivágott felsőben. Ez feltűnt a srácnak is, akivel beszélgettünk és onnantól ő sem a szemkontaktussal volt elfoglalva... Elég kellemetlenül éreztem magam.
Szeretkezésnél nem zavar ez a plusz figyelem, ill. ha kettesben vagyunk, de ez eléggé fura volt. Próbáltam megbeszélni a párommal, de annyit felelt csak, hogy ez tök természetes, másoknál is így van.
24/N
Próbálj meg vele beszélgetni újból, ezúttal komolyanban, és kérdezz rá erre, majd pedig mondd el neki, hogy mi zavar téged ezzel kapcsolatosan !
Hiszen ez valóban kellemetlen tud lenni nyilvánosan, társaságban,
nem csak számotokra, hanem másnak, másoknak is.
Furcsa, hogy felnőtt, újdonsült édesapaként ez benne nem tudatosul.
Úgy gondolom, hogy ezt a magatartást az apjától látta. Az apósom nem tud szofisztikáltan megnyilvánulni még temetésen sem. Szóval örülök, hogy "csak" ennyit vett át.
Nyugodtabb körülmények között megpróbálok vele újra beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!