Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mièrt nem èlvezem azt ha a làny van felul?
Imàdom az osszes olyan pozt ahol èn irànyitok, èn vagyok az aktiv fèl: classic misszionàrus, kunya, kanàl, stb. amit a kreativitàs megenged. De mindig is utàltam azt ha a làny van felul ès lovagol, mièrt?
nem is az hogy utàlom, hanem tulajdonkèpp nem èrzek semmit, mintha nem csinàlnèk az èg vilàgon semmit. Nem is egyszer volt hogy lelankadt szex kozben. èletembe soha nem èlveztem ugy el hogy a làny lett volna felul.
Van aki mèg igy van ezzel? mi lehet a baj?
Énse élvezem a lovagló pózt, csak én vagyok a lány.
Minden pózban tökéletes a párom mérete, de lovaglóban semmit se érzek, hiába mozgok mindenhogyan. És azt is utálom hogy mozognom kell, nem tudok úgy elélvezni hogy arra figyelek hogy szexisen mozogjak vagy legalábbis úgy hogy valamit érezzünk mindketten...
Jobban szeretem ha a férfi irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!