Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet? L
Ha testileg minden rendben van, akkor nyilvánvaló, hogy érzelmi/lelki oldalon kell kutakodnod.
Arról nem írtál, hogy a szexualitással alapvetően milyen a kapcsolatod. Szoktál-e maszturbálni? Azt élvezed-e? Volt-e már orgazmusod saját kezed vagy más személy által? Vágysz-e a szexre egyáltalán? Milyenek voltak az első szexuális élményeid? Mit jelent neked a szex egy kapcsolatban?
#1, Köszönöm, ez valóban kiegészítésre szorul. Csak hüvelyi orgazmusom nem volt sosem, a csiklóm izgatásával a partnerem és én is el tudjuk érni a kívánt hatást, de szex közben nem szeretem.
A szexszel pedig egyértelműen az a célom, hogy teljesen eggyé váljak a partneremmel, mert ennél jobban szerintem szerelmet nem lehet kifejezni. Persze az sem lenne rossz, ha közben élvezném :D
Érdekes, amit írsz, ez alapján nem gondolnám, hogy gátlások és komplexusok okozzák a problémádat. Hüvelyi orgazmusra sokan nem képesek, és a legtöbbek számára csak a csikló ingerlésével együtt váltható ki ez a fajta orgazmus (én is ilyen vagyok egyébként). Persze ha te nem szereted, ha szex közben a csiklódat is ingerlik, az teljesen okés, nem kell erőltetni.
Én esetleg még azon gondolkodnék, hogy biztos megfelelően nedvesedik-e a hüvelyed, általában az szokott az oka lenni annak, hogy minél tovább tart, annál kellemetlenebb. Mi a kellemetlen érzés egyébként, hol érzed, és mit? Száraz vagy, szűk vagy, fáj valami?
Ujjazással milyen viszonyban vagy? Sokféle pózzal próbálkoztál már, mindegyiknél hasonló volt az élmény?
rossz partnerek?
Volt olyan partner aki tényleg begerjesztett és megőrültél amikor veled foglalkozott?
(sok csaj és pasi sem szereti a hosszú szexet, ezzel nem vagy egyedül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!