Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt hittem ez alap ösztön,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem ez alap ösztön, tévedtem?

Figyelt kérdés

Egyik kedvenc pózom, vagyis konkrétan a kedvenc pózom a kutyapóz. Izgató, intenzív, vad, erőteljes, szóval minden amire szükségem van. Nemrég ért véget egy hosszú kapcsolatom, előtte is voltak rövidebb próbálkozások. Most új párom van, két hónapja. Csak a napokban jutottunk oda, hogy sorra kerüljön a kutyapóz, és meglepődve tapasztaltan hogy nem élvezem annyira, sőt. A párom minden porcikája tetszik, felizgat, a méretére se lehet panasz és ezért nem tudtam rájönni hogy mégis mi hiányzik. Ma viszont leesett. Szex közben (kutyapóz) nem fogott meg elég erősen. Azt szoktam meg és azt szeretem, ha szorítanak, szinte belevájja a férfi az ujjait a csípőmbe, keményen megragad, megtart. Az én kis párom viszont nem csinál ilyet. Nem paskol, nem karmol, nem fog a nyakamra, nem szorít. Beszéltem vele erről, azt mondta hogy ezt nem gondolhatom komolyan. Ne nézzem barbárnak ő mindig szeretkezni szeretne, nem pedig meg****ni. Értem én hogy a szeretkezés romantikus, van mikor vágyom rá, de többségében nem erre van szükségem. Ő olyan férfi akiből kinéztem hogy ezt megadhatja nekem, de tévedtem. Szerinte ilyet csak az erőszakos, agresszív par****ok művelnek a szerelmeikkel.

Szóval nálatok ez hogy van? Ez tényleg nem egy alap dolog? Tényleg barbár és ritka szokás?

Sajnos úgy érzem hogy ez szakítóok lesz nálunk, nem tudok így elélvezni, nem elégülök ki.

25N

2018. szept. 3. 22:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
21%
Inkább állatias. Az nem lehet gond ha néha elemgedi magát az ember, de tartani kell valami ehyensúlyt. Sajnálom, hogy megragadtál ezen a szinten, olvass sokat, legyél modern ember. Bocs.
2018. szept. 3. 22:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek lehet elege a csokolgatos finomkodos szexbol.En is azt szeretem ha az együttlét vad ,ha tombol a szenvedély es kézzel lábbal kapunk a másik után! Ettől még ez nem barbár,legalábbis az én nezeteim szerint,de a te párod ezt egyértelműen így látja,nem hiszi ,hogy te azt valóban élvezed. Be kell neki bizonyítani,lehet aztán kedvet kap. Ha pedig nem még mindig ott van a kompromisszum. Mondjuk finoman indultok aztán fokozatosan bevadul a dolog. Amennyiben ez sem működik akkor kalap kabát!
2018. szept. 3. 22:52
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Amikor kutya pózban csináljátok azt nem lehet szeretkezésnek nevezni, mert nem olyan közvetlen mint a többi. Annak az a lényege, hogy összeérjen ami kell, és mehet. Én szerintem nem barbárság, sőt a páromnak az a mániája, hogy bármilyen tevékenység közben erőszakoljam meg :D

A kutya(meg az erőszak) és a szeretkezés más tészta számomra

2018. szept. 3. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
En is igenylek egy kis durvulast az agyban. A szeretkezes bemelegitesnek jo, de attol csak bizsergek, felizgat, semmi tobb. Kemenyen, gyorsan, kicsit durvulva meg kell dugni, hogy elvezzem. Persze a csokolozas, simogatas annak is a resze lehet, szo sincs itt arrol szerintem, hogy bantalmazna/nk egymast. Ha szolnek, hogy faj, kellemetlen, akkor rogton abbahagyna. Ebben a formaban szerintem ez egyaltalan nem az "agressziv, bunko paraszt" pasasok mufaja. Volt egy parom, aki konkretan a levegoben tartotta a kezet, hozzam sem ert kozben. Hat engem olyan undor kapott el minden alkalommal... vege is lett. Sokara, mert azt hittem csak nem oldodik fel, de nem javult a helyzet beszelgetes hatasara sem, meg akkor se ha ravezettem a kezet, hogy nekem hogy esne jol, hol fogjon, stb. Igy el is engedtem ezt a kapcsolatot.
2018. szept. 3. 23:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy működik ha a párom romantikázni akar akkor misszionárius pózban lazán finoman érzékien dugom, közben csókolózunk, beszélgetünk. Ha úgy érzem hogy közben durvulni akar akkor kőkeményen megb aszom (mert ez nem szeretkezés már). Mindegy milyen pózban, de határozottan, keményen.

Olyanról pedig nem hallottam hogy kutyában romantikázni. Ott csak a ba szás jöhet szóba, és általában nagyon eldurvul rendszerint.

2018. szept. 4. 00:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Én pasi létemre még sosem csináltam kutyapózban, nem is igénylem egyáltalán, szóval ilyen is van.

Durvulni nem szoktam, csak akkor csinálnám durván ha barátnőm kifejezetten megkérne rá.

Nem gondolom amúgy barbár szokásnak, csak valamiért én pasiként nem vágyom rá.

2018. szept. 4. 11:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, a durvulás nekem sem jön be. Az, hogy most megragadom hátulról még OK, de hogy durvábbat csináljak még nem. Karmolást azt semmiképpen. Azt eleve a lányok szokták, viszont az be tud indítani. Mire leírtam, már áll is a farkam:D Én nekem a durva fenekelés se jön be, de viszont kicsit keményebben markolás meg igen. Alapvetően nem szeretem a lassú szexet, de ez nem azt jelenti, hogy egyből állatias is lesz. Nekem van igényem a gyengédségre és ahogy telik az idő egyre inkább. Bár ahogy beszélgetek mostanában, ezzel más férfi ismerőseim is így vannak. De ezt is beszéltük, hogy hiába mondják, meg szenteskedik sok nő, zömében igenis igényük van, hogy olykor keményen megdugják őket, hogy vulgárisan idézzem mások szavait. De most itt visszafele olvasgatsz ilyeneket, akkor ti nők egyből kikéritek magatoknak ezt. De ez sok másra is igaz. Most aki már élt ebben a világban és volt dolga ténylegesen lánnyal az úgy is tudja, hogy milyenek vagytok. Nem éppen szentek. Szóval az itt lévő leszavazgatásnak értelme igen csak a 0 fele konvergál. Az életben úgy is mindenki tudja mi merre.
2018. szept. 4. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki más. A barátod a jelek szerint nem ilyen. Én meg nem igazán tudok szeretkezni, még ha lágyabb is az együttlét akkor is finoman rajta van a kezem a lányok torkán, tarkóján, a másik kezemmel meg markolászok mellett, segget, ahol éppen kívánom. Sajnos ilyen az élet. Nagyon nehéz kifogni azt, akivel mindenben passzoltok.
2018. szept. 4. 13:39
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez nagyjából úgy van, hogy széles a játékok tárháza, szeretem a finom érintéseket, épp úgy, mint a vadabb szexet, de az exeimtől tudom, hogy vannak, akik nem képesek vadulni, más a beállítottságok, gondolkodásuk! És nem, én sem vagyok agresszív tahó, de egy kis szenvedély abszolút belefér ;) !
2018. szept. 4. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Én imádok durván kefélni! F
2018. szept. 5. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!