Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hagy orgazmus nélkül a párom és mit tegyek hogy ezt visszaszorítsam?
A kapcsolatunk elején sokszor hagyott orgazmus nélkül, felhúzva. 4 hónap után szakítottam vele, de végül megbeszéltük és azóta megváltozott. Viszont időnként még mindig eljátssza néha hogy úgy hagy...Nagyon rosszul esik mert ő viszont kielégül...
Tegnap is úgy hagyott de nem szóltam semmit...ma reggel mondtam neki erre csak egy "ja" volt a válasza és gépezett tovább... Most ilyenkor mi baja? Hogyan vàltoztassam meg ezt a viselkedést?
24/N
"és gépezett tovább"
gondolom elfoglalt volt és nem rád figyelt
ne olyankor beszélj vele amikor gépezik, hanem üljetek le és úgy beszéljetek, hogy ne vonja el semmi a figyelmeteket
Keltsd fel benne a versenyszellemet
Látványosan szard le, oltozz fel különösen csinosan es ha kérdezi hova mesz, adj kitérő válaszokat. Vonulj külön szobába telefonalni, kacagj fel hangosan aztán ha kérdezi ki volt, mondd h csak a barátnőd. Stb.
Mi van veletek lanyok, hova tűnt belőletek a manipulációs készség??
akkor inkább menekül, minthogy beszélné
szerintem erre vezessetek be valami rendszert, meg ne menjen el előbb, mint te
lefárad és utána nincs kedve hozzá, előbb juttasson csúcsra téged
Amikor szakitottál vele úgy kellett volna maradnotok.
SZerintem ha kivered a nagy hisztit biztos változtatni fog valamit, aztán megint hagyni fog téged savanyitóban.
Úgy hogy szakits vele.
Kérdezz rá, hogy miért kéne vele szexelned, ha te nem élvezed?
Esetleg húzd az agyát egész nap, utána pedig hagy úgy.
Egyébként meg nem kötelező vele maradnod.
"Tegnap is úgy hagyott de nem szóltam semmit..."
Ne fél nappal utána panaszkodj. Ott, helyben, amikor befordul a fal felé szex után, szorítsd meg a tökét, és bszd le, hogy nem foglalkozik veled. Ha ismét előfordul, szakíts. Kinek kellene hosszú távon ilyen kapcsolat... Főleg úgy, hogy elsőre is emiatt szakítottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!