Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért alap hogy kinyalják a nőt?
Figyelt kérdés
Nem megalázó? Vagy undorító? Azt nem értem hogy a pasik minden nőt kinyalnak ahánnyal lefeküdtek, ez már ilyen szokványos?
20l
2018. okt. 23. 18:50
11/27 anonim válasza:
Persze hogy nem szopnál le, mert testképzavarod van... voltam ilyen csajjal. Nem akarta hogy nyaljam, SOHA többet ilyen nővel, minden baja volt a külsejével hogy neki ilyen meg olyan... kösz NEM.
12/27 anonim válasza:
Ez nem manapság alap. Hozzátartozik a szexhez. Ez mindig is egy természetes tartozéka a szexnek mióta férfi és nő létezik. Ráadásul nincs is a világon csodálatosabb dolog mint kinyalni egy puncit. Rengeteg örömet lehet vele okozni, és annak sincs értelme hogy “engedem/ nem engedem”. Ez nem engedélyadásról szól, amikor megkívánsz egy férfit, vagy egy férfi kíván meg téged, mikor megőrültök egymásért, akkor nincs olyan hogy “engedem”. Olyan van hogy jól esik, imádom, szeretném, nem szeretném, élvezem, megörjít. Ezektől a szavaktól elmegy az ember kedve az egésztől, illúzió romboló, én sarkon is fordulnék. Amikor érzelmekről és szenvedélyről beszélünk, akkor ezek a szavak nem illenek ide.
13/27 anonim válasza:
Bocs, de mondjuk ha közvetlenül előtte nem volt fürdésre/zuhanyozásra lehetőség, akkor is?
16/27 anonim válasza:
Ha te saját magad undoritónak tartod, akkor mit szóljon a partnered.
17/27 anonim válasza:
a kérdező jó nagy prűd pcsa de az engem is idegesít amikor kinyalom a csajt aztán full potya volt mert ő meg nem cidáz le...
22/f
18/27 anonim válasza:
Lehet nem voltál még egy rendes férfival sem aki szereti ha a nőnek is jó, és nem csak megdug, élvez és mehetsz!
19/27 anonim válasza:
15: Bocccs, de bárkinek a mocskos p...csáját, egyéjszakásnál is?
Egyáltalán nem alap.
20/27 anonim válasza:
18-as, nálam pl. a szex nem csak "megdug, élvez, és mehetsz", nagyon alja pasijaid lehettek neked.
A hüvelyi orgazmusnak pedig nincs párja, bárki bármit is mond. Azt kell elérni, ahhoz kell juttatni a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!