Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért alap hogy kinyalják a nőt?
Nem megalázó? Vagy undorító? Azt nem értem hogy a pasik minden nőt kinyalnak ahánnyal lefeküdtek, ez már ilyen szokványos?
20l
Mi ez az “alap” szó?
Mindenkinek az kellene legyen az “alap”, ami jól esik neki is és a partnerének is.
Nincs olyan, hogy “alap”
Miért? Phaszt a szádba venni nem megalázó, vagy undorító?
Persze ez alap!Téged nem nyalt ki senki!
30/N
Mi ebben a megalázó?
Azt meg már tényleg nem értem, hogy mi lenne ebben undorító. A szex arról szól, hogy kívánod a másikat, a másik testét. Ha ez neked undorító, akkor veled van a baj.
Igen, ilyen szokvanyos.
Nincs ebbe semmi alázo vagy undorító. Ugyanugy egy lany is leszop egy pasit. De az irasodbol ítélve te biztos nem csinálnál ilyet.
Én nem szopnék le soha senkit!
De azt sem várom el hogy kinyaljon...eddig nem is engedtem...
Nem alap, de egy nő joggal várhatná el, mert a vaginális közösüléstől, a nők nagyobbik része nem tud kielégülni soha!
Nem megalázó, nem undorító, és nem szokványos hanem nekem pl. természetes.
Élvezetes, felemelő, és nincs jobb érzés, mint amikor látod a partnered kielégülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!