Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kapcsolatban hogy reagálnátok ilyesmire?
Figyelt kérdés
A pasi bevallaná olyan vágyait, amik titeket nem érdekelnek és picit extrémek is.
Pl titeket nem érdekel a bdsm és bevallja, hogy őt 1-2 dolog érdekli. Nyilván semmi sem kötelező, tehát csak elmondaná, hogy vannak ilyen vágyai is.
Hülyének néznétek, vagy tudnátok rá ugyanúgy tekinteni, mint korábban?
Velem történt párom pont bdsm kérései volt és eleint ebizonytalan voltam de utána átbezséltük és kiprobáltuk jo volt 18L
2019. aug. 6. 17:01
22/27 anonim válasza:
Sztem jo dolog ha a elmondja neked, ki masnak mondana, ha nem neked..?
Nyitottan es oszinten kezeld es ne erezze hibanak, h megosztotta veled.
Szerintem ez jo dolog. Itelkezes nelkul mondd el, h mit gondolsz a dologrol es ha belefer neked is, akkor miert ne probalnad ki?
2019. okt. 4. 10:27
23/27 anonim válasza:
Ha ezt nem lehet megbeszélni a társaddal, akkor az a kapcsolat annyit is ér. Persze minden attól függ ezután, hogy milyen vágyai vannak, mennyire extrémek. Ha olyan, be lehet vállalni, ha nem akkor meg neki kell eldöntenie, hogy megéri-e ezért felrúgni a kapcsolatot. Persze ha ilyenkor kiderül, hogy teljen elmebeteg, az más kérdés, mert ha veszélyes lehet, akkor tényleg el kell rajta gondolkodni. De úgy vélem, hogy ha szeretjük a másikat, akkor az a célunk, hogy ő boldog legyen, tehát az ember megtesz olyat is, amit nem akar. Mint ahogy ugyanígy tesz a hétköznapi életben is, hiszen ott is rengeteg olyan dolgot megcsinálunk, amit nem szeretünk, de mivel szeretem a másikat, ezért megteszem.
2019. okt. 4. 14:52
24/27 anonim válasza:
Hat ha azt mondana az a vagya hogy eljatszam hogy egy kisgyerek vagyok o meg megeroszakol az beteg.....
vagy ha minden alma az hogy lefosson....
De mondjuk elfogadotabb dolgok johetnek az analt is az o kedveert probaltuk ki, nyitott vagyok sokminden perverziora, de van ami nalam is kiveri a biztositekot.
22/l
2019. okt. 22. 15:49
25/27 anonim válasza:
Tudnék rá ugyanúgy tekinteni, és örülnék hogy elmondta. De kicsit elbizonytalanodnék magamban, hiszen ki akarom 100%-ban elégíteni a párom, de ha nekem nem tetszik amire ő vágyik az elég gáz. Mondjuk a bdsm pont nem ilyen, azt imádnám :)
2019. nov. 18. 14:43
26/27 anonim válasza:
Ha még a normális határokon belul van akkor megteszem neki
2019. nov. 27. 10:38
27/27 anonim válasza:
Ha nem törvénytelen vagy homoszexuális jellegű vágyai vannak, akkor nem zavarna különösebben, ha nem akarja rám erőltetni és részemről szabadon választható a dolog. Azokkal a jellemvonásokkal van csak bajom, amik a mi életünket is tönkretehetik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!