Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok, ha megtudnátok valahogy a 15 éves lányotokról, hogy biszexuáis és egy vele egykorú lánnyal van kapcsolatban?
Egyáltalán meg akarnátok ismerni a másik lányt?
Meddig mehetnének el a kapcsolatban?
Elfogadnátok?
Nem vagyok szulo,viszont arra a kerdesre,hogy meddig mehetnenek el ,tudok valaszolni.
Ameddig akarnak.
Jogilag nincs akadlya,akar szexualis kapcsolatuk is lehet
a szülőnek semmi képp nem szabad ezert bántania 15 éves nem teljesen biztos hogy tudja tényleg biszex e szerintem engedd had tapasztalja meg lehet évek múlva rájön hogy mégis csak a fiúkhoz vonzodik
de ha évek múlva is az akkor is nem szabad bántani egy szülőnek támogatnia kell
uhhh, utolso, a biszexualis vonzodik fiukhoz, es lanyokhoz is.
egyebkent nem vagyok szulo, de rolam a szuleim tudjak, es elfogadjak. vicces, de kb elobb tudtak, mint en. 😂
Nem vagyok szülő, viszont abból kifolyólag, hogy állok a dologhoz, tudom mit reagálnék.
Nem zavarna, természetesen elfogadnám. Nem mondom, hogy nem akarnék unokát majd, de ha a lányom a saját neméhez vonzódna, akkor ez van. Kívánnám, hogy legyen boldog, és, hogy megfelelő lányt fogjon ki, akivel szép és boldog életet élhetnek.
Meddig mehetnének el? Ugyanúgy mint fiú-lány kapcsolatban. Ne siessenek el semmit, aztán mikor eljön az ideje, jön aminek jönnie kell.
16/l
Nem vagyok szülő, sőt még igazán felnőtt sem. De az biztos hogy, ha kiderülne ilyen a lányomról, akkor örülnék az örömének, hogy van kapcsolata, hogy boldog, megkérném hogy mutassa be a barátnőjét és (ha nem egy utálatos vki) őt is családtagként kezelném.
Joggal, merülhet fel a kérdés, hogy "de mi van a párommal?" Egyszerű: ő is támogatná, mert addig biztos nem vennék el feleségül senkit, amíg meg nem győződtem róla, hogy nem homofób.
8as vagyok. Sajnos van egy barátom akiről megtudta az apja hogy biszexuális. 13 éves létére azóta b*zizza.... Egy 13 éves fiút... A saját apja! :( Az ilyen hatalmas kárt okoz a gyerek lelki fejlődésében. Támogatni kell, mert különben nem csak boldog nem lesz, de a depresszió is kialakulhat.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!