Mit tanácsolhatnék a legjobb barátomnak a lányával és a barátnőjével kapcsolatban?
Ilyet se hallottam még, hogy egy nő a vaginájába rakat műkörmöket. Mindig tanul az ember valami újat.:D
Kedves kérdező, némileg kamuszagú ugyan a történet, de ha a barátod ennyire megviselt és döntésképtelen, keressen fel pszichológust segítségért. Abban egyetértünk, hogy egy sz..r kapcsolatnál, benne egy legjobb esetben is csak közömbös apával még mindig kevésbé rossz megoldás, ha különmennek a barátnővel, és legalább anyagilag gondoskodik a gyerekről, ha már összehozták. Az a szerencsétlen kis kölyök nem tehet a szülei hülyeségéről.
Kiszakadt a műkörömtől? :D Nem már.
Ez nem szép a barátodról, ha ő is így gondolja, hogy csapdába csalták.
Ha ennyire nem működik a kapcsolat, akkor mindenkinek jobb lesz, ha nem élnek együtt, a gyereknek is jobb lesz. Ettől még láthatja a gyereket és gondoskodhat róla.
Nyilván nem a hüvelyében voltak a műkörmök. :) Köszönöm, ezen most jót nevettem.
Amikor az első ilyen eset volt az én dokimhoz vittem el, mert neki Pesten még nem volt orvosa én meg amúgy is mentem hozzá ctg-re, szóval bekönyörögtem a dokihoz őt is, ezért hallottam a műkörmös magyarázatot.
Pszichológust már más is ajánlott neki, mert az utóbbi 2 évben kb 25kg-ot fogyott és szinte folyamatosan beteg, de nem találják az okát. Eddig még nem keresett fel egyet sem, pedig tényleg jót tehetne neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!