Mit tanácsolhatnék a legjobb barátomnak a lányával és a barátnőjével kapcsolatban?
Azért vagyok én is tanácstalan, mert egyfelől tudom, hogy mit kellene tennie, másfelől meg látom a kislányt, hogy mennyire apás, mindig mindent apának csinál, apának rajzol, még az ovis anyák napjára is az apját akarta bevinni, szóval neki az apja a mindene. Szerintem ezért is készül ki ennyire a barátom.
Mondjuk már az oviból is szóltak nekik, hogy ne a gyerek előtt "beszélgessenek" mert ő bent úgy játszik a babaszobában ahogy az anyja szokott az apjával beszélni, ezek meg nem épp gyereknek való szavak.
Azt is felvetettem neki, hogy esetleg próbálja megszerezni a kicsi felügyeleti jogát, talán, ha nem csapdát látna benne jobban megszeretné, de az ügyvéd akit felkeresett azt mondta, hogy így szinte esélye sincs rá. Az óvodai pszichológus meg szintén a barátomat piszkálja, hogy milyen szörnyű lenne, ha szegény gyerek az apja nélkül az anyjával az ország másik végébe, egy idegen városba, totál idegen helyre kerülne.
Ezek után meg persze, hogy magát emészti a szerencsétlen, mert vele is hasonló történt.
Az benne a szép, hogy húzott, de a hölgynél párszor elszakadt a gumi, amiért a műkörmeit hibáztatta.
Aha én is a körömre fognám ha át akarom ejteni a pasit. Hiába húztok gumit fiuk, a nők megoldják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!