Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tanácsolhatnék a legjobb...

Mit tanácsolhatnék a legjobb barátomnak a lányával és a barátnőjével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Rövid kapcsolatban nem tervezett babaként született a kicsi. A barátom végig abban bízott, hogy majd egy családdá fognak kovácsolódni, de nem így lett. A barátnője mostanra rosszabb mint a legrosszabb ellensége, a kicsit meg mégsem igazán tudta megszeretni, mert mindig az jut róla eszébe, hogy az anyja vele csalta csapdába. Teljesen ki van készülve, félek, hogy lassan már az egészsége is rámegy erre.
2018. jan. 24. 11:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Azért vagyok én is tanácstalan, mert egyfelől tudom, hogy mit kellene tennie, másfelől meg látom a kislányt, hogy mennyire apás, mindig mindent apának csinál, apának rajzol, még az ovis anyák napjára is az apját akarta bevinni, szóval neki az apja a mindene. Szerintem ezért is készül ki ennyire a barátom.

Mondjuk már az oviból is szóltak nekik, hogy ne a gyerek előtt "beszélgessenek" mert ő bent úgy játszik a babaszobában ahogy az anyja szokott az apjával beszélni, ezek meg nem épp gyereknek való szavak.

Azt is felvetettem neki, hogy esetleg próbálja megszerezni a kicsi felügyeleti jogát, talán, ha nem csapdát látna benne jobban megszeretné, de az ügyvéd akit felkeresett azt mondta, hogy így szinte esélye sincs rá. Az óvodai pszichológus meg szintén a barátomat piszkálja, hogy milyen szörnyű lenne, ha szegény gyerek az apja nélkül az anyjával az ország másik végébe, egy idegen városba, totál idegen helyre kerülne.

Ezek után meg persze, hogy magát emészti a szerencsétlen, mert vele is hasonló történt.

2018. jan. 24. 12:53
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Kikészült, idegbeteg veszekedős szülők mellett felnőni akik utálják egymást vagy utazni apa-anya között. Én inkább a szakítást ajánlanám
2018. jan. 24. 13:09
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező (#11), az óvodai pszichológus egyáltalán nem nézi a barátod érdekeit, ezt azért tudni kell. Anak meg semmi értelme, hogy a srác tönkre tegye magát.
2018. jan. 24. 14:00
 14/20 anonim ***** válasza:
71%

Az benne a szép, hogy húzott, de a hölgynél párszor elszakadt a gumi, amiért a műkörmeit hibáztatta.

Aha én is a körömre fognám ha át akarom ejteni a pasit. Hiába húztok gumit fiuk, a nők megoldják...

2018. jan. 24. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Kamu. Műköröm mi. Rögötn észre lehetett volna venni.
2018. jan. 24. 14:40
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell a világ végére költöznie attól még mert ott hagyná a nőt.
2018. jan. 24. 15:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
#16 "ha szegény gyerek az apja nélkül az anyjával az ország másik végébe, egy idegen városba, totál idegen helyre kerülne." - szerintem a srácé a lakás, és a nőnek kellene költöznie, adott esetben gyerekestül. Gondolom az "ország másik végében" van neki vagy a szüleinek lakása...
2018. jan. 24. 15:54
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Egy barátom járt így hasonlóan, ugyan a csaj ott engedi a barátomnak, hogy lássa a lányát. Amikor a kislány megszületett akkor náluk lakott, aztán félév után visszaköltözött Pestre. Bármikor láthatja csak szólnia kell előtte. Ha az anyjához akarja vinni akkor egyedül viszi, mert a csaj nem bírja és így legalább van ideje a munkájába visszarázózdnia. Gyerektartást fizet, de az "anya" vagy majdnem 4-szer keres jobban, mint a barátom.
2018. jan. 24. 16:03
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
És miért tetted idézőjelbe az anya szót, utolsó? Amúgy a kedves barátodnak akkor is van tartási kötelezettsége, ha az anya a saját, fűtött medencés kastélyában lakik, és a magángépével jár Párizsba a hajszobrászához.:-)
2018. jan. 24. 17:02
 20/20 anonim ***** válasza:
83%
Csak hogy nehogy valaki azt higgye, hogy vmelyiknek az anyjára gondoltam. Amugy nagyon jó anya.
2018. jan. 24. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!