Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kapcsolatban vagy volt kapcsol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban vagy volt kapcsolatban lévő fiúk, ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hogy kezdjem, mert kényes téma. Van egy leszbikus barátnőm (aki régen heteró volt, de a barátja kis híján agyonverte és azóta leszbi), akinek elmondása szerint nagyon bejövök. De én világéletemben heteró voltam és szeretem a barátom, mégis kíváncsi vagyok arra, hogy egy olyan lány mit tud, aki velem azonos neműekkel jön össze.

Kaptam egy ajánlatot: ha kinyalom és megujjazom (ha béna vagyok az se baj neki), cserébe egy alkalommal, mielőtt a barátommal lennék viszonozná nekem és esetleg a barátomnak is felállítaná (de vele csak 69-ben és csak akkor ha az együttlétet is végignézheti). De nem szállna be.

2014. dec. 7. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
a pasidtól kérj engedélyt.
2014. dec. 7. 18:37
 2/9 To7ka ***** válasza:
Elég valószínű, hogy belemenne a barátod.:D
2014. dec. 7. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
2014. dec. 7. 18:40
 4/9 Rékcsi ***** válasza:
Ha szereted a párodat, akkor hatalmas bűntudatod lesz!!! Azt meg felejtsd el, h egy másik csaj állítsa fel a barátodnak, az első alkalom kettőtökre tartozik!!!
2014. dec. 7. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
kinehagyd.
2014. dec. 8. 12:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs pasi, aki ezért haragudna! :)
2014. dec. 12. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

Tuti hogy ez valami szívatás.

Olyan egyszerűen nincs, hogy régen hetero volt, de leszbivé verte az exe!!! :D

2014. dec. 12. 15:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Engem egy ilyen "ajánlat", ami inkább egy tök megalázó alkudozás szerintem, teljesen kiakasztana, és elküldeném melegebb éghajlatra az illetőt legyen bármilyen nemű is O.o

Szerintem ez tök megalázó mind a hármótoknak...

De ha te erre vágysz, és neked ez így nem lenne furcsa, meg kellemetlen, hát te tudod :D

Én biztos hogy nem mennék bele

20/leszbikus (egyébként olyan nincs, hogy valakit leszbikussá vernek)

2014. dec. 12. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Amúgy mondd meg a barátnődnek, hogy ha kinyalásra vágyik, azt bármikor megkaphatja, ha amúgy áplt szép fiatal lány.

Kb olyan egyszerűen hogy ha az utcán megkérdezne 10 pasit, abból 8 önként jelentkezne a feladatra. :D

2014. dec. 13. 11:01

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!