Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti kapcsolatban hogy reagálnátok ilyesmire?
A pasi bevallaná olyan vágyait, amik titeket nem érdekelnek és picit extrémek is.
Pl titeket nem érdekel a bdsm és bevallja, hogy őt 1-2 dolog érdekli. Nyilván semmi sem kötelező, tehát csak elmondaná, hogy vannak ilyen vágyai is.
Hülyének néznétek, vagy tudnátok rá ugyanúgy tekinteni, mint korábban?
Ha azok a vágyak nekem is beleférnek pl bdsm bizonyos szintig, akkor nem néznék rá máshogy, partner lennék benne és együtt kipróbálnánk.
26
Amennyiben nem valami törvénybe ütköző vagy nagyon bizarr vágya van, ami kiüti a biztosítékot, akkor nem tekintenék rá másként.
Azért ez nehéz helyzet, nekem volt már ilyenben részem. Egyrészt az ember baromira szeretne a másiknak mindent megadni, de amikor a saját korlátai ezt nem engedik, akkor nagyon rosszul tudja magát érezni. Persze, mondhatja azt a másik, hogy megérti, hogy ez nem fér bele neki és semmi gond, nem létszükség. De van olyan, hogy valakinek kellenek ezek a plusz dolgok, és nem lesz kielégülve, ha nem teljesülnek a vágyai. Nagyon meg lehet ijedni attól, vajon a másik félnek elég vagy-e úgy is, hogy nem vagy partner bizonyos igényeiben, vagy esetleg máshol keresi a kielégülést... Sok szorongást tud mindkét félben okozni az, ha nagyon eltérőek az igények.
Függ hogy mik a vágyaik. Pl engem 16 évesen akkori pasim vezetett be a bdsm világába, ő erre nagyon rá volt kattanva én meg partnere voltam benne
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!