Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti kapcsolatban hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti kapcsolatban hogy reagálnátok ilyesmire?

Figyelt kérdés

A pasi bevallaná olyan vágyait, amik titeket nem érdekelnek és picit extrémek is.

Pl titeket nem érdekel a bdsm és bevallja, hogy őt 1-2 dolog érdekli. Nyilván semmi sem kötelező, tehát csak elmondaná, hogy vannak ilyen vágyai is.

Hülyének néznétek, vagy tudnátok rá ugyanúgy tekinteni, mint korábban?

#vágyakozás #BDSM #extrém kérés
2018. okt. 19. 13:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
41%

Kicsit crazy vágyak még nem elég crazy-k ahhoz hogy nemet mondjak vagy hülyéne nézzem. Maximum megbeszéljük, hogy kipróbáljuk finoman, bármikor le lehet állni stb. Ha meg nem tetszik nem kell többször csinálni. Amíg nem csináltad ne ítéld el, vagy ne nézd hülyének.

22N

2018. nov. 12. 11:43
 12/27 anonim ***** válasza:
82%
Csatlakozom... attól függ milyen vágy, de valószínűleg támogatnám. 20L
2018. nov. 12. 13:05
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
A bdsm nem is annyira extrém. Mindig a barátnőim jönnek elő az extra kéréseikkel, eddig mindegyik teljesíthető volt.
2018. nov. 27. 16:09
 14/27 anonim ***** válasza:
61%
Semmit nrm szólnék
2018. dec. 15. 10:58
 15/27 anonim ***** válasza:
37%
Jol megutnem a lovaspalcammal.
2019. jan. 3. 01:23
 16/27 anonim ***** válasza:
78%

Ugyan úgy tekintenék rá, próbálnám megadni amit kér :)

Ha valami nagyon extrát akar.. hát megbeszélnénk. Semmiképpen nem utasítanám el egyből

20/L

2019. jan. 9. 14:50
 17/27 anonim ***** válasza:
88%

+1 a 7-es válaszolónak.

A vágyainkat elfojthatjuk és van is olyan partner, aki miatt megérheti, de ezt annak az embernek kell eldöntenie, aki ezeket a pluszokat szeretné, majd pedig engedni a másiknak, hogy el tudja-e fogagni, hogy ilyen szempontból kevés.

Például saját magamról tudom, hogy biszexuálisként vonzanak a nők és egyes férfiak a fent vázolt helyzetben vannak, azzal kapcsolatban, hogy vágyom a nőkre is. Ezt nyilván nem tudják megadni. Van olyan pasi, aki ezt el tudja fogadni és van olyan is, aki nem.

A kérdésben foglalt dolgot is próbáld meg ilyen oldalról közelíteni.

21/N

2019. febr. 11. 13:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Én nem tudom elképzelni, hogy van bármi a szexben amit én ne akarnék legalább egyszer kipróbálni. Mindenképpen kiprobalnank amit szeret, ha nekem is bejön akkor gyakran, ha nem akkor csak néha csinálnám
2019. júl. 15. 12:26
 19/27 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna.
2019. júl. 15. 12:27
 20/27 anonim ***** válasza:
Tudnék normális kereteken belül majd em mindenre vevő vagyok
2019. júl. 23. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!