Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki ilyen helyzetben?
A barátom csak úgy tud elmenni, ha lovagolok rajta, mert én tudom gyorsan csinálni.
Ő a többi pózban nem tudja gyorsan csinálni, így nem tud elmenni és nem is szereti a többi pózt, mert hogy nem elég hajlékony. Ez engem kicsit zavar, mert nagyon el tudok fáradni és könnyen begörcsöl a lábam is, ha sokáig csinálom, illetve kívánok is többféle pózt. Meg kínosan érzem, hogy én kérem mindig, hogy akkod váltsunk pózt.
Sokszor úgy érzem, mint ha én szexelném őt, ő meg nem engem. Ami kicsit el elveszi a kedvem. Pedig általában elvileg ez fordítva van.
Szerintetek fog ez változni?
22F 21 L
Azt még értem, hogy úgy tud csak elmenni. Akkor a lovaglással fejezitek be. Dd attól még más pózban is csinálhatnátok, hogy te is megkapd, amirr vágysz.
Például egy misszionáriushoz nem nagyon kell pasi hajlékonysága. Vagy ha ő áll, s úgy csináljátok hátulrók. Illetve felülhetsz vhova, hogy kijöjjön a magasság, s úgy is tudná állva csinálni. Ezekhez nem szükséges hajlékonyság. Ezeket tudnátok csinálni, a végen, hogy elmenjen meg meglovagolod!
Szerintem egyszerűen lusta!
Voltam hasonló helyzetben, de szerencsére csak alkalmiban, így könnyen le tudtam cserélni a pasit. Mi is vékonyak voltunk, mint ti. Az én esetem annyiban rosszabb volt, hogy ő elmenni csak úgy tudott, ha kivertem neki.
Mindkét esetben felmerül, hogyha a hímnemű el is élvez a végén, a nőnemű kielégítetlenül távozik. Tehát nem elég, hogy a pasi nem nagy lepedőakrobata, de még önző is. Így a magam példájából kiindulva nem sok esélyt látok a változásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!