Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb lányok, ti rosszat gondolnátok ilyen helyzetben?
Azért a fiatalabb lányokhoz szól a kérdésem, mert idősebb és tapasztaltabb nők jobban helyére tudják tenni a dolgokat.
A múltkor fennaludtam egy lánynál. Egy idegen lány volt és tényleg csak alvás. Én nem akartam semmit, de annak ellenére, hogy hogyan hangzik ez a helyzet ő sem hiszem, hogy többre gondolt volna.
Az a lényeg, hogy hát fáradt voltam nagyon és ha félálomban is, de azért aludtam. Ennek ugye egy idő után lesz odalent is eredménye. Így félálomban résnyire kinyílt a szemem és bár én sosem bő alsót hordok, ami leszorítja és megakadályozza, hogy úgy rendesen felálljon, azért láttam, hogy a takaróm azért púposodott és ugye a szívverésemre lüktetett is. Iszonyat kómás voltam, de azért nagy nehezen erőt vettem magamon, hogy elforduljak oldalra, hogy ne látszódjon. Viszont ez időről időre megismétlődött.
Szóval az lenne a kérdésem a fiatalabb és tényleg tapasztalatlanabb lányoktól, hogy ti ilyen helyzetben felfognátok, hogy ez önkéntelen és nem rátok irányul? Tényleg amúgy egy nagyon rendes és kedves lány volt és nem akarnám azt se, hogy azt higgye most hogy őt néztem volna félálomban és rá állt volna, illetve, hogy direkt nem kontrolláltam.
Kb. 100%, hogy látta, mert részben azért is vergődtem félálomban, mert ő már felkelt párszor, míg én még szenvedtem. Abban is biztos vagyok, hogy ő még elég tapasztalatlan. Azt is el tudnám képzelni, hogy még szűz, de azt meg biztosra veszem, hogy nem nagyon volt rendes kapcsolata.
Miert aludtál egy idegen lánnyal? Egy ágyban?
Nem hiszem, hogy rosszat gondolnék. Hiszen nem probálkoztál, s nem is központba helyezted az agaskodásod.
22L
Fiatalság ide vagy oda
Aki odafigyelt a Biológia órán az tudja h a fiúknál van ébredés utáni merevedés
Ébredés előtt is.
Igen, ez így lenne alap esetben, de azért tapasztaltam már, hogy van aki ilyen és ehhez hasonló dolgokat vagy nem tud, vagy nem akar tudni.
Azért aludtam egy idegen lánynál, mert atom részeg voltam nyilván. Otthonról messze voltam, viszont nem sokára mentem volna dolgozni. Ő meg tényleg rendes volt és felajánlotta. Egy ágyban pedig azért, mert csak az az egy nagy ágya volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!