Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex közben a párom jóval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben a párom jóval előbb elmegy mint én hosszabb távon lehet ez rossz hogy én a végén masztizással oldom meg?

Figyelt kérdés
Egyébként 25F vagyok.

2018. okt. 11. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
2. menet? Esetleg máshogy kielégít?
2018. okt. 11. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nem valószínű hogy elmegy! Csak túlizgatod és már nem bírja tovább. Mennyi idő amíg ő elélvez? Mennyi kell neked?

Azt hiszem ujjazva nyalva meg kell próbálnod kielégíteni, és amikor elment, lecsitulás után folytatjátok míg el nem mész.

Vagy te mész el először, és miután kész vagy, ujjal nyalással kielégíted! De majd rájöttök hogy hogy a legjobb.

2018. okt. 11. 17:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetőleg úgy kell megoldani hogy mindkettőtöknek jó legyen.
2018. okt. 11. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idő után megy el?
2018. okt. 11. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ma még nem volt sokáig bírom a reszelést kérdés. Ja de.
2018. okt. 11. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!