Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen sűrűn találkoztok rossz szexel?
Pl : rövid előjáték, nem simogat, nem tud jól csókolni, vadul nyúl hozzátok? Erősen fog, nem jó az érintés, unalmas, nincs semmi fantáziája, órák múlva tud elmenni,utalja a romantikát, nem érdekli a női test csak a dgas....
Mik vannak?
Kiegészíteném azzal hogy hamar elsűl és itt nálam nem a 10-15 perc a kevés mert számomra ennyi aktus elég
De amikor beteszi mozdul kettőt és már el is ment na attól agyvérzést lehet kapni!!
Egyébként a lehtöbb probléma az amit felsoroltál és még a kommunikáció hiánya!
Kihagytal párat :D
- hisztis
- besertodik, ha nem kap meg valamit
- nem érdekli a no orgazmusa
- nem kommunikal vagy annyit magyaráz (pl tulaggodas), hogy az mar sok
- erősködik, elonzozi a sajat vágyait
- nem izgatja szex közben a not
- szex utan hideg es közömbös
- ha nem megy el a no, akkor o nem erőlteti meg magat
- elvárja a nőtől az orgazmust (megha nem is jon ossze)
- kritizáló
- hidegen fekszik es arra var, hogy a no tegyen mindent
- fájdalmasan es durván csinalja, keresre is csak nehany pillanat múlva all, mintha nem is akarja felfogi
- nem érti a nemet(mert felizgult hanggal mondja a no es nem érti h felizgultam is szoktunk nemet mondani), ebből ugye mar szex közben eros hatarmeghuzas es konfliktus lesz, ami utan mar nehez barmit is folytatni
- nem szeret nyalni/ujjazni/csokolozni
-csak akkor akar szexelni, ha o ritkan kezdeményez, azt is csak ugy, ahogy o akarja
Nekem meg ezek jutottak eszembe. Mindegyikkel volt mar tapasztalatom es nem szeretek mar ezek miatt szexelni.:/
A mik vannak kérdésedre válaszoltam még csak, az alap kérdésre elfelejtettem válaszolni.
Milyen sűrűn? Kb csak ezzel. Igazából én már szívesen látnék egy olyan listát, ami arról szól, hogy milyen egy jó szex, mert lassan kezdem azt gondolni, hogy én tévesztettem pályát, ha értitek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!