Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok idő amire elmegy a párom az jó vagy rossz jel rámnézve?
Második párkapcsolatom a jelenlegi. Az előzőben a volt párommal nagyon ritkán találkoztunk. Ő percek alatt elélvezett és semmit nem kellett tennem mert magától is felizgult (ha értitek hogy értem)
Jelenlegi párom tapasztaltabb valamivel, vele szoktunk közben pózokat váltani, és így minimum fél órás szokott lenni a szex de általában egy óra. Ha felizgatom előtte akkor hamarabb elélvez, de így sem percek alatt.
Akkor a jelenlegi azért nem élvez el olyan hamar mert nem talál annyira szexinek, vagy valamit rosszul csinálok? Vagy azért mert tapasztaltabb és az én érdekemben is próbálja több ideig bírni?
Ne haragudjatok de még nem igazán vagyok tisztába a dolgokkal.
20L
Hát a túl gyors elévezés sem feltétlen "bók". Csak nem tudta magát tartani.
Alapvetően lehetséges, hogy a mostani párod a hosszú meneteket szereti. Vagy azt akarja, hogy neked is minnék jobb legyen az együttléteket!
Szerinten ez egy pozitív dolog!
Az én tapasztalataim alapján sokkal gyakoribb, ezáltal átlagosabbnak mondható a mostani partnered. Nem feltétlenül kell magadban okokat keresned, egyéni különbségek is vannak ebben a férfiak oldaláról.
A lényeg mindig az, hogy mindkettőtöknek jó-e így. Nálunk rendszeresen egy órásak az együttlétek kb., de én imádom, hogy így van. Ha te unatkozol, vagy kudarcként éled meg, hogy ennyi ideig kell "küzdeni", mire elélvez, akkor beszéljetek róla!
Köszönöm a válaszaitokat!
Nem kudarcként élem meg, csak féltem tőle, hogy esetleg azért nem élvez el hamarabb mert nem tud, pl mert nem vagyok szerinte elég jó semmilyen szempontból.
Nekem nincs bajom azzal, hogy ennyi ideig tart, mellette legalább el tudok élvezni szinte mindig, van mikor többször is. Ez az előző párom mellett esélytelen volt, és tudatlanság miatt ezért is magamat okoltam valamint ő is engem
A tudás most se lett több hiába az új kany
Szerintem kicsi a lőcse, alig érez valamit, ezért egy óra mire elmegy.
Abszolút pozitív ha birja tartani.
A gyorstüzelő pasik oltják bele a nőkbe hogy azért élveznek el hamar mert annyira tetszik és kívánják a nőt.
Ha egy pasinak nem tetszik egy nő akkor egyszerűen nem áll fel a cerka.
Persze van olyan nő akinek 2-3 perc elég, de akkor sem baj ha a pasi tudja szabályozni mikor élvez el.
Ha szemezek vele akkor az a baj...
semmi közöd hozzá, a srác sokáig bírja és kész. Ha lenne olyan alkalom, amikor valami különlegeset csináltok és hirtelen KO a srác, akkor mondhatnánk, hogy hiányzik valami a szexben, ezért bírja, de ha jól felhúzod hamarabb megy el, ha nem húzod fel, akkor később, az azt jelenti, hogy jól bírja és kész.
Örülj, mert a legtöbb srác nem bírja fél órát, max második menetben. Ha elég játékos, kreatív és odafigyel rád, akkor használd ki és dugd végig az időt vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!