Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Előjáték nélküli szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előjáték nélküli szex?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van? Sokszor kimarad? Jobb ha van vagy elhanyagolható?

2018. szept. 24. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fontos, nélküle nem tudok felizgulni.
2018. szept. 24. 18:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nem hanyagolható el,nagyon fontos számomra.

23/l

2018. szept. 24. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Az elsö pár lökés ilyenkor fájhat a lánynak. De ha spontán kell dugni akkor leköpöm és beteszem😉
2018. szept. 24. 19:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az előjáték segít élvezni a szexet. pl hogy ne fájjon a pénisz és ne essen rosszul ha mégis van sikosítás. Ha egy férfinak fontos a partnere akkor nem hagyja ki.
2018. szept. 24. 19:06
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Szárazon gcire fájdalmas

24N

2018. szept. 24. 19:12
 6/10 anonim ***** válasza:
86%
Nekem volt olyan, hogy a barátnőm mondta, hogy gyorsan szárazon csináljuk. Nekem jobban fájt, bár kb. 5 lökés múlva már nagyon nem volt száraz, de még mindig éreztem az elején lévő poklot. Igazából nem tudom miért akarta, szerintem csak kíváncsiság
2018. szept. 24. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
De azért azt is tegyük hozzá, hogy van úgy hogy a lány magától fel van úgy izgulva, hogy nem lenne feltétlen igény előjátékra
2018. szept. 24. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
Én már csóktól ugy felizgulok, hogy annyi elég.
2018. szept. 24. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nàlunk volt egy idő,mikor szinte csak az volt.Én voltam a hülye,hogy hagytam,de mindegy most ez.Belecsúsztunk egy ilyen rossz időszakba.

Hàt szar volt.Olyan kihasználtság érzést adott.Megdugtak,nem élveztem,aztàn jó éjszakát.

Arról nem is beszélve,hogy igen,ha nem nedvesedek be eléggé,akkor az elején fàj.

2018. szept. 24. 21:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem menne durr bele, néha előjáték után is kell idő, hogy jó legyen.

Lelkileg is szükségem van arra, hogy öleljen, simogasson, csókoljon mindenhol.

N/20

2018. szept. 25. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!