Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez gáz? Vagy ribis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz? Vagy ribis?

Figyelt kérdés
nagyon szeretem kicsit "kínozni" a fiúkat ( a partnereimet) , azzal, hogy sokáig húzom őket aztán elegedem nekik, meg ilyesmi :D ez gáz? sajnos valamiért nagyon tetszik, hogy én irányítok, meg kicsit megalázó nekik

2018. okt. 1. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez lof.sz karikara vagva...
2018. okt. 1. 18:25
 2/7 anonim válasza:
CSináld csak, ami neked jól esik. Mivel én szub vagyok, nekem ez pl tetszene :)
2018. okt. 1. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Elég szemét dolog. De biztos van fiú, aki elvezi, hogy szórakoznak vele.

De most komolyan partneredi? Megis hány sráccal szórakozól?

2018. okt. 1. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Mit értesz kínzás alatt? Ha csak hergeled őket szóban, az nem vészes. Ha tettlegességről van szó, tehát ürüggyel távozol, mielőtt betenné vagy te bekapnád, na az szemétség.
2018. okt. 1. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy húzod őket?
2018. okt. 1. 21:05
 6/7 hobalazs888 ***** válasza:
Csináld csak amíg valaki heregörcsel kórházba nem jut de akkor ne lepődj meg ha nem fog kedvelni az illető
2018. okt. 2. 18:08
 7/7 Scav ***** válasza:
Google-be beírod: "ruined orgasm". Aztán évezkedhetsz a sok videóra, ahol ezt csinálják a férfiakkal. :D
2018. okt. 4. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!