Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem ribis barátnőd találni?
Figyelt kérdés
olyat aki nyíltan az. kihívóan öltözik,flörtöl,esetleg meg is csal,de sok szexel kompenzálja,buta de dögös. Kifejezetten izgat ha egy lány ilyen.Sok fantáziám csak ilyen lánnyal lehetséges2018. szept. 29. 01:32
1/12 anonim válasza:
Persze, hogy találhatsz. Amennyiben vagy jó a dumát vagy nagyon jól nézel ki vagy sok a penzed. Illetve több is lehet ezek közül egyszerre.
Amugy ha sikerül a szövegeddel "behülyíteni", megfogni, akkor már nyert ügyed van. Általában az ilyenek egyszer ketszer megfektetik aztán annyi. De biztos örülnenek, ha mellette van egy biztos pont is.
2/12 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, szerintem van egy pár ilyen lány. :D
3/12 anonim válasza:
Sok ilyen van. Csak legyen jó stìlusod.
4/12 anonim válasza:
Erre több az esély,könnyű dolgod lesz, mert mostanában több az ilyen magát kellető ribizli. Lehet h buta, de arra lesz esze h le nulláza a számládat. Mert náluk az kevés ha csak a dumád jó!
5/12 anonim válasza:
Sok ilyen van, bemész bármely szórakozóhelyre és fogsz találni.
6/12 anonim válasza:
Egy csomo ilyen noci van
Ha sok pénzed is van akkor meg esélyed is lehet
8/12 anonim válasza:
Elvileg persze, gyakorlatban nem ismerünk, így honnét tudnánk?
9/12 anonim válasza:
De hát nem mind ilyen? Akkor engem becsaptak!
Én sajnos az ország nem abban a részében élek ahol másfélék is vannak!
(Bocs lányok! Csak élcelődés volt! Imádlak benneteket! /Az okosakat!/)
10/12 anonim válasza:
A leírás pontosan a feleségemre illik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!