Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnék barátnőd találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék barátnőd találni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Hali.Nos,az a helyzet,hogy 16 vagyok,és még sosem volt barátnőm..1-2 eset talán összejöhetett volna,de végül mégsem..és nem értem,ez miért lehet..pedig suliban ötös átlagom van,elég komoly(akadémiai)szinten futballozom,nagyon sok barátom van,és eléggé ismert is vagyok(többnyire a foci miatt).Lehet az gond,hogy nem járok túl sokat szórakozóhelyekre?Elvégre,kizárólag szünetben lenne erre időm..suliközben kolesz+hétvégi meccsek,nem engednek haza minket pont azért,hogy ne tudjunk elmenni bulizni,mert az ugye ártana a teljesitménynek..mit tegyek? :/

2013. jan. 9. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
16 évesen,még inkább a karriereddel foglalkozz,ráérsz 2 év múlva ezen agyalni..
2013. jan. 9. 18:58
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen,ezen én is gondolkodtam..csak unalmas igy single-be..a barátaim többségének van barátnője..ezzel persze nem azt szeretném mondani,hogy nekem is csak ezért kéne..:)
2013. jan. 9. 19:04
 3/9 anonim ***** válasza:
értem én...de azért ez is benne van h nem akarsz lemaradni..:)
2013. jan. 9. 19:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem bizony.;)
2013. jan. 9. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha szórakozóhelyekre mész találhatsz pics*kat , de rendes barátnőt úgy nem találsz kénytelen vagy iskolán-focin kívül ismerkedni. szóval , aki tetszik neked randira hívod azt jó'ccakát. délután csak akad 1-2 óra szabadidőd
2013. jan. 9. 19:19
 6/9 A kérdező kommentje:
igen,azt is koleszban töltöm.. :D :D
2013. jan. 9. 19:27
 7/9 A kérdező kommentje:
De azért köszi a válaszokat mindenkinek.:)
2013. jan. 9. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Örülök hogy értelmes emberek kérdéseit is lehet itt olvasni:) Szerintem mindent jól csinálsz, csak a társadalom elfajult manapság...... Akinek kicsit több van a fejében, annak nehezebb magához illő társat találnia. Csak türelmesnek és kezdeményezőnek kell lenned és biztos lesz barátnőd:) Lehet, hogy kicsit később, mint a barátaidnak, de ha rád talál akkor az igazi szerelem lesz! Csak így tovább!:)
2013. jan. 9. 20:28
 9/9 A kérdező kommentje:
óó..Köszönöm! :)
2013. jan. 12. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!