Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondanál, ha a barátnőd édeshármasozni akarna, mindig más és más pasit bevonva?
Ha olyan a kapcsolat, hogy nyitottak vagytok, hogy szeretnétek hármasozni, akkor szerintem ez a felállás a legjobb. Szerintem nagyon izgató a hármas szex, de mint mindenkinél, nálam is a legnagyobb para, hogy a pasiba szerelmes lesz, érzelmek alakulnak ki, szépen lassan lecserél a másik pasira. (ha valakinek az a parája, hogy a másiknak jobb a teste, nagyobb a farka, az pedig úgysem fog hármasozni)
Egy kapcsolatban szerintem akkor kell félni, ha feljön a hármas, akkor valaki azt mondja, hogy "rendben, hármasozzunk, de csakis a Feri/Juci jöhet szóba mint beszálló"
Ha idegen pasi kell, akkor tudod, hogy csak a teste kell a párodnak, ő csak egy élő vibrátor és semmi esetre nem akar kialakítani érzelmeket iránta. Ezt nézve, így jó.
Én vagyok annyira maradi hogy gondolkodás nélkül rugdosnám azt aki a nőmhöz hozzá merne nyúlni így nálunk ez ki van zárva... Igaz cserébe fordítva sem játszunk ilyet és béke van
Nem a féltékenység beszél belőlem csak az egészséges vèdelmi mechanizmus :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!